El regatista cambrilenc Mon Cañellas es proclama vencedor absolut del Trofeu Gemma Salces de Coma-ruga

Aquest passat cap de setmana, l'equip de regates del CN Cambrils d'Optimist va participar en el Trofeu Gemma Salces, organitzat pel CN Coma-ruga. Durant tot el cap de setmana es van poder disputar les sis proves programades en condicions de vent i mar immillorables, amb vents d'entre 8 i 14 nusos.

En aquestes regates hi van participar un total de 63 regatistes de la Costa Daurada, 15 dels quals eren del CN Cambrils. Després de les sis proves disputades, els sis regatistes de Cambrils van completar una brillant actuació, ocupant sis dels deu primers llocs de la classificació general. El vencedor absolut de la regata va ser el regatista cambrilenc Mon Cañellas, que es va imposar amb molta autoritat després de guanyar quatre de les sis proves. També cal destacar l'excel·lent cap de setmana de Leandre García, que va quedar setè en la classificació general i primer en la categoria C –menors de 12 anys–.

El podi en les diferents categories va quedar de la següent manera: en la categoria A –de 15 anys–, el primer lloc va ser per Ricard Sans, Dani Miquel i Anna Miquel, els tres del CN Cambrils; en la categoria B –de 12 i 13 anys–, el primer lloc va ser per Mon Cañellas del CN Cambrils, seguit de Maria López del CN Salou i en tercera posició Alberto Jiménez del CM Torredembarra. Finalment, en el categoria C –menors de 12 anys–, la primera posició va ser per Leandre García del CN Cambrils, seguit de Laura Oliva i Bernat Ferrer, ambdós del CM Torredembarra.