Pere Ferrando aconsegueix la medalla de bronze en el campionat d'Espanya de pentatló en la categoria màster

Pere Ferrando fent un llançament de javelina
Aquest passat dissabte 4 d'octubre es va disputar el campionat d'Espanya de pentatló en la categoria màster, a l'estadi El Fontanar de Còrdova.

Per part del Club Atletisme Cambrils hi va prendre part Pere Ferrando. La prova de la pentatló va constar de cinc proves: salt de llargada, llançament de javelina, 200 metres llisos, llançament de disc i 1.500 metres llisos. Al final de la competició, Pere Ferrando va aconseguir la medalla de bronze amb una puntuació total de 2.066 punts, fita que també va suposar un nou rècord de Cambrils, millorant en 84 punts l'anterior registre que el mateix Pere Ferrando ostentava.

Aquesta ha estat la primera vegada que un atleta de la categoria màster del Club Atletisme Cambrils puja al podi en una competició estatal.