Societat

Intens calendari sardanístic dels Amics de la Sardana de Cambrils per aquest proper trimestre

Per Redacció

Els Amics de la Sardana continuen amb la seva intensa activitat sardanística i per aquest proper trimestre tenen un calendari d'actuacions força atapeït.

Els propers diumenges del mes d'octubre seguiran amb les seves habituals ballades al Parc del Pescador, a partir de les dotze del migdia. El dia 9 de novembre participaran en l'Aplec de Salou, mentre que el següent diumenge ho faran a Masboquera, juntament amb la Cobra Mirantfont. El dissabte 22 de novembre assistiran a la Festa del Beat de Riudoms, faran una ballada. Al diumenge següent tornaran a ballar al Parc del Pescador de Cambrils.

Assemblea d'associats

Pel diumenge 30 de novembre està prevista l'assemblea d'associats, que tindrà lloc al Casal Municipal de la Gent Gran. En aquesta reunió es farà l'elecció de la junta, i després es farà una ballada al Mollet del Rec juntament amb la coble Jovenívola d'Agramunt. Es tancarà la jornada amb un dinar a El Dorado Playa.

Durant el mes de desembre, els Amics de la Sardana de Cambrils també participaran en la festa de l'oli que se celebrarà el dia 7, i en una ballada a la plaça del Setge amb la cobla Reus Jove el dia 14 de desembre. En motiu de la propera Marató de TV3, els Amics de la Sardana també hi col·laboraran amb una ballada al Parc del Pescador el dia 21.

Exposició fotogràfica

D'altra banda, cal recordar que des del passat 1 d'octubre i fins el dia 16 es pot visitar una petita exposició fotogràfica dels 10 anys dels Amics de la Sardana al centre Les Basses. I del 17 al 31 d'octubre al centre cívic de Vilafortuny.

Comenta aquest article