Esports

Contundents victòries del Cambrils Club d'Hoquei, el Vilafortuny i el sènior femení del CB Cambrils

Per Redacció

Imatge del partit de l'Oleastrum amb l'Alcanar, que van jugar en un dels dos nous camps de futbol municipals, al fons es poden veure els vestidors provisionals

Futbol

Territorial Preferent

Barceloneta 0 - FC Cambrils 0

Nova oportunitat frustrada del Cambrils per aconseguir els tres punts. Tal com va passar el diumenge passat a casa, el Cambrils no va saber transformar un penalti i el resultat final va ser d'empat a 0. A més, el Cambrils tampoc va saber aprofitar la superioritat numèrica durant 45 minuts ja que en la jugada del penalti hi va haver l'expulsió d'un jugador del Barceloneta. D'haver aconseguit la victòria en aquests dos partits el Cambrils estaria ocupant la segona posició.
La propera setmana el Cambrils juga a casa davant El Catllar.

Primera Territorial

CF Oleastrum 0 - Alcanar 0

Partit sense gols entre l'Oleastrum i l'Alcanar que es va disputar al camp gran dels dos nous camps de futbol municipals. La primera part va ser de l'Oleastrum que va disposar d'unes quantes ocasions per a inaugurar el marcador. L'ocasió més clara va ser al minut 2 de partit després d'una excel·lent jugada que va rematar Álvaro i que el porter visitant va rebutjar amb el cos quan estava a terra. La segona part va comptar amb el domini de l'Alcanar. Amb el partit gairebé acabat es va produir l'expulsió de Javi Zamora que va veure la segona targeta groga en un petit aldarull entre jugadors dels dos equips.
La propera setmana l'Oleastrum visita el camp de La Sènia.

Tercera Territorial

Riudecols 0 - Vilafortuny 5

Cop d'efecte del Vilafortuny en el primer partit de lliga d'aquesta temporada ja que es va imposar per un contundent 0 a 5 al Riudecols, el passat dissabte a la tarda. Fontfreda va aconseguir dos gols i Damián en va fer tres. La primera part va finalitzar amb un 0 a 3. Gràcies a aquest resultat el Vilafortuny ocupa el primer lloc de la classificació.
El proper diumenge el Vilafortuny jugarà a casa davant el Montbrió.

Marina - Castellvell (ajornat)

Hoquei

Primera Catalana

Cambrils CH  - CP Sitges

Els locals van sortir a pista molt motivats, i amb ganes d’aconseguir la primera victòria de la temporada, i poder-la brindar als afeccionats que es van congregar al Palau d’Esports. Les primeres ocasions van venir a càrrec del Cambrils, i fruit d’aquest domini inicial va ser el gol de Carles Veciana al minut 5’. Tot i gaudir de diferents ocasions de gol i d’errar un penalti a 7 minuts del final de la primera part, el marcador no es va moure.
La segona part va començar com la primera, i el domini dels locals es va traduir amb un nou gol al minut 4’23” de la represa a càrrec de Xavier Caparrròs “Capi”. Aquest segon gol va desconcentrar al Sitges que en tant sols 2 minuts va encaixar 3 gols més (Carles Veciana 5’27”; Joan Muñoz 5’43”; i Jordi Franch 7’), circumstància que va deixar tocats als visitants que, tot i intentar en alguna ocasió sorprendre al porter local Lluís Libiano, no van poder obrir la porteria del Cambrils, que va guanyar per un contundent 5-0, i que en cap moment va veure perillar la primera victòria d’aquesta temporada.
La setmana vinent el Cambrils visita la pista del Club Olesa Patí, que en dos partits jugats encara no sap que és guanyar aquesta temporada.

Bàsquet

Sènior masculí

Calafell 63 - CB Cambrils 51

L'equip sènior masculí del CBC va encaixar aquest cap de setmana la seva primera derrota en camp contrari contra el Calafell. Els cambrilencs no van estar gaire encertats ni en els tirs ni en els rebots, i a més van desplaçar-se amb pocs efectius. Finalment, els locals van mantenir la renda i van endur-se la victòria.

Sènior femení

CB Cambrils 55 - AAEET Alcover 28

L'equip femení del Club Bàsquet Cambrils va sumar la primera victòria de la temporada a casa contra l'Alcover amb un contundent resultat.

Handbol

Equip sènior masculí

CH Cambrils 36 – 28 CH Agramunt (Partit amistós)

El passat dissabte a la tarda els equips sènior masculí del Club Handbol Cambrils i el Club Handbol Agramunt, van disputar un partit amistós de cara a preparar l'inici de la competició que tindrà lloc a finals d'aquest mes.
El partit va començar amb molta igualtat i van ser els visitants els que van dominar el marcador amb petites rendes, que en cap moment van superar els 3 gols (5-8, min.12), fins que coincidint amb l'equador de la primera part, els cambrilencs, van posar-se les piles i van capgirar el marcador, gràcies a la major intensitat defensiva que els va permetre desenvolupar el seu millor joc. Així doncs, els locals guanyaven al descans, amb una diferència de 5 gols (18-13).
El segon temps va ser seguir la mateixa tònica que el primer període i l'equip lleidatà va sortir més ben posat en la pista, situant-se a només 2 gols (19-17, min.7). Aquí però, es va acabar la reacció i novament la defensa local va pujar el nivell i va permetre un seguit de ràpids contraatacs que van trencar el partit, donant un avantatge ja definitiu als cambrilencs (29-20, min.18). Des d'aquí fins al final (36-28), un intercanvi de gols a ambdues porteries amb moltes accions espectaculars que van fer gaudir als espectadors de l’encontre.
 
Ara, l'equip es prepararà durant les dues setmanes que queden per a l'inici de la lliga i disputarà encara dos amistosos més. Aquest proper dimecres a la pista del Vendrell i dissabte vinent es desplaçarà fins Agramunt.

Equip cadet masculí

Handbol Cooperativa 34 - CH Cambrils 39

L'equip cadet masculí del club es va desplaçar aquest dissabte fins a Sant Boi de Llobregat per disputar el primer partit de lliga. Després d'un encontre molt disputat, els cambrilencs van endur-se la victòria i debutar amb bon peu a la lliga. L'equip cambrilenc s'ha col·locat líder de la classificació, una posició que intentar reafirmar en el proper partit. Aquest es disputarà el proper dissabte a Cambrils contra el CH Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.

Futbol sala

Vinyols FS 7 - CFS Mediterrani G. Sirvent 2

Partit per oblidar del Mediterrani a la pista del Vinyols, que actualment lidera la classificació de la Preferent. Una errada del porter, tres gols en pròpia porta i un penal van sumar els cinc gols de l'equip contrari. Els cambrilencs no van oferir bon joc, poca actitud i poca concentració en defensa. A més, els hi va faltar més punteria de cara a porteria.
El proper partit del Mediterrani serà aquest proper dissabte a les 17.30 hores al Palau Municipal d'Esports contra el Pradell. Per altra banda, l'equip juvenil del club també jugarà el seu primer partit de lliga aquest diumenge 19 d'octubre a les 12 hores a casa contra el Laguna FS.

Comenta aquest article