Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes queda subcampió del món després de la darrera prova disputada a França

Per Redacció

El pilot cambrilenc de KTM Ivan Cervantes va finalitzar aquest passat cap de setmana la darrera prova del campionat del Món d'enduro E-1 amb el Gran Premi d'Europa disputat a la localitat francesa de Mendes. El cambrilenc va aconseguir el segon lloc en la prova final de diumenge, proclamant-se definitivament subcampió del món en aquesta categoria. El líder del mundial, el finlandès Mika Ahola, va tornar a guanyar en les dues jornades del cap de setmana i va endur-se el campionat mundial.

El finlandès va guanyar en la prova disputada dissabte i ho va tornar a fer en la prova de diumenge, proclamant-se vencedor absolut de la categoria. Cervantes va aconseguir la tercera posició en la jornada de dissabte –després de patir uns problemes tècnics en la seva moto– mentre que diumenge va situar-se segon.

Després d'aconseguir el subcampionat mundial, Cervantes se centrarà en les darreres proves que queden del campionat d'Espanya d'enduro, on té moltes possibilitats d'endur-se novament el títol per cinquè any consecutiu. El proper cap de setmana tindrà una nova cita a la localitat barcelonina de Castellgalí, mentre que la darrera prova del campionat es disputarà el cap de setmana del 26 d'octubre entre les localitats de Reus, Tarragona i Constantí.

Comenta aquest article