Informació general

L'Ajuntament traurà a subhasta pública cinc béns immobles

Per Redacció

 
 
Imatge de dos dels immobles que es posen a subhasta. A dalt, imatge de l'apartament situat al segon pis de l'edifici del carrer del doctor Cuchi. A sota, aspecte del solar de l'avinguda del Nou Cambrils
El proper 19 de novembre a partir de les 11 del matí, l'Ajuntament traurà a subhasta pública cinc béns immobles. Aquests són els següents: una casa al carrer de Fàbregas; un apartament al carrer del Doctor Cuchi; un altre pis al carrer de l'Ebre, un garatge a la travessera de Ronda i un solar a l'avinguda de Nou Cambrils.

Aquestes subhastes públiques de béns immobles formen part del procés administratiu amb el què es poden liquidar els deutes que un contribuent té amb l'Ajuntament. Aquest procediment es realitza quan l'administració ja ha esgotat totes les altres vies possibles –com l'embargament dels comptes bancaris o dels sous–. Amb els diners que es puguin recaptar es liquiden els deutes pendents del deutor amb l'Ajuntament.

Procediment de la subhasta

Aquelles persones interessades a participar en la subhasta han d'entregar un dipòsit de garantia d'un 20% del tipus de licitació, a través d'un xec nominatiu a favor de l'Ajuntament o ingressant aquesta quantitat al compte del consistori. Aquests dipòsits es retornaran en cas que els licitadors no siguin adjudicataris. Un cop realitzada aquesta primera gestió, es pot participar en la subhasta de dues maneres: presentant una sol·licitud –on es consignarà la quantitat màxima que s'està disposat a pagar per un bé– al departament de Recaptació Municipal. Aquesta documentació es podrà presentar de dilluns a divendres de les 8.30 a les 14 hores, o una hora abans de començar la subhasta. També es pot participar en la subhasta de manera presencial, amb el resguard del dipòsit i amb el DNI o passaport.

Tota la informació sobre els preus de sortida i les característiques dels béns a subhasta estan disponibles a l'apartat d'Hisenda de la web municipal, o bé a la Unitat de Recaptació Municipal de l'Ajuntament de Cambrils, de dilluns a divendres de les 8.30 a les 14 hores.

Comenta aquest article