Societat

La Coral Verge del Camí realitza les seves VI Jornades de Portes Obertes

Per Redacció



Imatge de l'actuació de la Coral Verge del Camí el dia de la inauguració de la remodelació de la Cripta de l'Ermita
La Coral Verge del Camí està realitzant les VI Jornades de Portes Obertes sota el nom de "Anima't a cantar!". Amb aquesta acció pretenen donar a conèixer les seves activitats a tota la ciutadania i animar als interessats a formar-hi part. Tant la coral infantil com la d'adults ja han iniciat la seva activitat ordinària que duen a terme a la Cripta de l'Ermita.

Aquest dissabte a les 11h jornada de portes obertes per a infants i joves

Per tal de fomentar el cant coral i la música entre els infants i els joves de Cambrils, la Coral ha fet una campanya als centres educatius informant sobre l'entitat i la convocatòria de portes obertes. La jornada de portes obertes per als més petits i els joves ja es va iniciar dissabte passat a les11h del matí a la Cripta de l'Ermita i es tornarà a realitzar aquest dissabte a la mateixa hora. L'activitat està pensada per a infants i joves d'entre 5 i 14 anys. La jornada també està oberta als pares i interessats en assistir a la convocatoria per informar-se de l'activitat i parlar amb els responsables.

Demà a les 22h jornada de portes obertes pels adults

Per la seva banda la coral d'adults organitzarà la jornada de portes obertes aquest divendres a les 22h a la Cripta de l'Ermita. Aquestes jornades estan pensades per persones que vulguin incorporar-se a la Coral o tinguin interès en conèixer l'activitat de l'entitat.

La coral d'adults està formada per 32 cantaires d'entre 15 i 65 anys i va ser fundada l'any 1968. Segons els responsables de l'entitat "intentem incrementar l'oferta cultural i obrir la nostra entitat a aquelles persones que no ens coneixen i que potser els hi agrada cantar i participar d'una activitat en grup".

A més de l'activitat coral, l'entitat programa concerts de música clàssica, cursos i diferents activitats lligades a la música que realitzen en conveni amb l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article