Victòria de l'AE Vilafortuny Veterans i derrota del CF Veterans Cambrils en la darrera jornada de lliga

Aquest passat dissabte l'AE Vilafortuny Veterans va disputar un partit contra el Construcciones y Obras 2006 a l'estadi municipal de futbol.

Durant la primera part l'equip cambrilenc va dominar amb claredat el joc, i fruit d'aquest domini va arribar el primer gol de penal, que va materialitzar Toni Paredes. En el segon període va seguir la mateixa tònica de joc i l'equip cambrilenc va continuar amb el seu domini , tot i que l'equip rival també va poder enllaçar alguna jugada de perill. A la meitat de la segona part, Falcón va marcar el segon gol després d'una jugada de contraatac. Tot i el còmode avantatge de dos gols, el Construcciones y Obras 2006 va seguir atacant i va aconseguir retallar distàncies en el marcador amb un primer gol. El Vilafortuny va tornar a pressionar i fruit d'una jugada a dins de l'àrea, l'àrbitre va tornar a xiular un altre penal a favor dels cambrilencs. El jugador Borja va ser l'encarregat de posar el 3 a 1 en el marcador. No obstant, poc abans del final l'equip tarragoní tornava a retallar distàncies amb un nou penal, deixant el definitiu 3 a 2 final.
Amb aquesta nova victòria l'AE Vilafortuny Veterans se situa quart en la classificació del grup B de la categoria veterà masculí, amb dues victòries i una derrota.

Derrota del Veterans Cambrils

Un altre dels equips cambrilencs en aquesta competició, el CF Veterans Cambrils va encaixar aquesta jornada una derrota enfront el BASF Deportivo, a casa i amb un resultat d'1 a 2. L'equip cambrilenc acumula dues derrotes i un empat en les tres jornades disputades.
Per contra, l'altre equip cambrilenc, el CEVC Construccions Ferré va descansar en aquesta passada jornada. L'equip porta un partit guanyat i un partit perdut en els dos encontres que ha disputat fins ara.