Informació general

Cambrils acull una jornada formativa per a treballadors d'oficines d'atenció al ciutadà d'arreu de Catalunya

Per Redacció



Moment del curs realitzar ahir al centre cívic de Vilafortuny
El Centre Cívic de Vilafortuny va ser l'escenari ahir d'una jornada de formació de tramitadors i tramitadores de l'OAC, sobre temes relacionats amb l'administració electrònica. La inauguració de la jornada va anar a càrrec de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–.

L'any 2006, Cambrils va fundar un Fòrum d'oficines d'atenció ciutadana juntament amb els municipis de Lleida, Reus, Sant Boi, Terrassa, Santa Coloma, Girona, Tàrrega i Vilanova i la Geltrú.
L'objectiu d'aquest fòrum era establir un marc formal de col·laboració entre OAC’s, que permetés treballar de manera conjunta per resoldre els problemes del dia a dia a les oficines dels diferents ajuntaments. Actualment són 37 ajuntaments de tota Catalunya formen part d'aquest grup.

El fòrum realitza un curs que es va repetint al llarg de l'any en diferents municipis catalans. La durada del curs és de 15 hores, la meitat de les quals són virtuals. La resta d'hores s'aglutinen en una jornada on un ajuntament fa d'amfitrió, i on els tramitadors tenen ocasió de conèixer persones que fan la seva mateixa feina, el que els permet veure punts de vista diferents sobre els mateixos problemes.

El curs d'ahir va portar per títol ”L'ús dels recursos administratius en la implantació de l'e-dni i la signatura digital”, abans de la posada en marxa de la Llei 10/2007 d'accés electrònic dels ciutadans a les administracions públiques, que s'haurà de complir a partir del 2010.

Comenta aquest article