Societat

L'OAC de l'Ajuntament mostra el vídeo de la darrera Festa Major enregistrat per Revista Cambrils Audiovisuals

Per Lluís Rovira i Barenys

Les imatges que Revista Cambrils Audiovisuals va enregistrar per la Festa major de la Mare de Déu del Camí es poden veure a la zona d'espera de l'OAC

Les imatges audiovisuals que Revista Cambrils va enregistrar a la darrera Festa Major de la Mare de Déu del Camí es poden veure al televisor que està instal·lat a la zona d'espera de l'OAC de l'Ajuntament. Revista Cambrils va enregistrar imatges dels diferents actes programats a la Festa Major d'enguany per mostrar-les a través de Revista Cambrils Diari Digital. A petició de la regidoria de Festes les imatges dels diferents actes s'han agrupat i s'han gravat en un DVD que té una durada d'uns 20 minuts. La cessió d'aquestes imatges s'ha fet de manera gratuïta.

Conselleria de Cultura

La regidoria de Festes va mostrar el seu interès per obtenir aquestes imatges. L'objectiu, segons va manifestar el regidor de Festes Jordi Savall, és el de lliurar-les a la Conselleria de Cultura de la Generalitat amb la finalitat d'obtenir un major reconeixement de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí per part d'aquest organisme. Segons explicava Savall, "tenim pendent una reunió amb els representants de Cultura de la Generalitat per a parlar d'aquesta qüestió i els hi mostrarem aquestes imatges de la Festa Major. A banda, vull agrair a Revista Cambrils el detall de cedir-nos aquesta filmació".

Comenta aquest article