Societat

El programa "Créixer amb tu" ofereix un taller formatiu sobre les atencions bàsiques a les criatures

Per Berta Ruiz

Un moment de la xerrada al Centre Cultural, el passat divendres al matí

Dins de les activitats de l'Escola de Pares i Mares per aquest curs 2008-2009 i dins de les propostes del programa "Créixer amb tu", dirigit a pares i mares amb fills d'entre els 0 i els 36 mesos, el passat divendres va tenir lloc al Centre Cultural i Ocupacional la xerrada "Les atencions bàsiques a les criatures". Aquest taller formatiu per a pares i mares amb nadons de 0 a 18 mesos va anar a càrrec de la psicòloga Mariana Salvi de la Fundació Pere Tarrés.

Durant aquesta sessió, les participants en la xerrada van poder intercanviar experiències i opinions sobre les atencions i cures específiques que requereixen els nadons més petits. Es van tractar temes relacionats amb el temps de son del nadó, el seu plor, la higiene, la roba, la seva alimentació o la prevenció d'accidents domèstics, a través de consells pediàtrics. D'altra banda, també es van abordar d'altres qüestions relacionades amb la comunicació que s'estableix entre els pares i el món de l'infant.

Properes xerrades del programa "Créixer amb tu"

Dins dels tallers que ofereix el programa "Créixer amb tu", la propera sessió que tindrà lloc a Cambrils serà el dia 7 de novembre a les 10.30 hores al Centre Cultural i Ocupacional. En aquesta ocasió la xerrada portarà per títol "El benestar i la salut de la criatura" i anirà dirigida especialment a pares i mares amb fills d'entre 18 i 36 mesos. La següent xerrada serà el dia 28 de novembre i abordarà "La cura, el desenvolupament i l'educació de les criatures" i la darrera es farà el dia 12 desembre i portarà per títol "La relació que s'estableix entre els diferents contextos de la vida de l'infant".

Totes aquestes xerrades es faran al Centre Cultural i Ocupacional a les 10.30 hores, i seran impartides per membres de la Fundació Pere Tarrés.

Comenta aquest article