Esports

275 ciclistes recorren en bicicleta les ciutats adherides a la candidatura dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Per Redacció

Un moment del ciclotour per les carreteres de Tarragona

Ahir diumenge, 275 ciclistes d'arreu de Catalunya van participar en el Ciclotour Tarragona 2017 –organitzat pel Club Ciclista Camp Clar i la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme–, per tal de promocionar la candidatura de Tarragona als Jocs del Mediterrani a través dels municipis de la demarcació adherits al projecte. L'any vinent, la candidatura tarragonina pot ser designada pel COE com a candidata a nivell internacional a l'organització dels XVIII Jocs Mediterranis.

A primera hora del matí, es va donar el tret de sortida des del Moll de Costa del Port de Tarragona, a càrrec del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, José Cosano. Tots els participants van dur posat un mallot de suport a Tarragona 2017 durant els 130 quilòmetres de ruta traçada, que va recórrer les poblacions d'Altafulla, Torredembarra, Calafell, El Vendrell, Valls, Alcover, La Selva del Camp, El Morell, La Pobla de Mafumet, Constantí, Reus, Cambrils, Salou i Vila-seca i fins arribar de nou al port de Tarragona. Entre els participants hi havia algunes cares conegudes del món del ciclisme com Xavier Florencio, l'exciclista professional Miguel Ángel Iglesias i David Llauradó, medalla d'or en crono tàndem i medalla d'argent en persecució en pista als Jocs Paralímpics de Beijing 2008.

La candidatura ha volgut agrair amb aquesta iniciativa el recolzament dels ajuntaments a aquest projecte per tal de convertir a Tarragona en la seu dels Jocs Mediterranis.

Per finalitzar la jornada, el delegat territorial d'esports de la Generalitat –Francesc Xavier Aguiló– va ser l'encarregat de lliurar unes àmfores commemoratives al Club Ciclista Camp Clar, la Federació Catalana de Ciclisme, l'Autoritat Portuària de Tarragona, l'Ajuntament de Valls i al patrocinador de la iniciativa, el Grup Vicsan.

Comenta aquest article