Esports

Nefasta jornada pel Cambrils, l'Oleastrum i el Marina que cauen derrotats, mentre que el Vilafortuny suma un empat

Per Redacció

El jugador del Cambrils Pedro disputa una pilota a un de El Catllar en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - El Catllar 2

Primera derrota del Cambrils aquesta temporada en un partit marcat per les polèmiques decisions arbitrals en contra dels interessos de l'equip local. El Catllar es va avançar al marcador al minut 13 de la primera part. El Cambrils va prendre la iniciativa i va disposar d'alguna ocasió força clara per empatar però seria novament l'equip visitant qui ampliaria el seu avantatge al transformar un penal assenyat contra el Cambrils al minut 60. El Cambrils, que disputava el seu primer partit al nou camp de futbol, va escurçar distàncies al minut 73 quan el porter visitant es va introduir la pilota a la seva porteria després de la sacada d'un còrner. L'àrbitre va expulsar dos jugadors del Cambrils per doble targeta groga, Ferri al minut 68 i Martí al 88.
La propera setmana el Cambrils juga al camp del Sitges.

Primera Territorial

La Sènia 2 - CF Oleastrum 1

La Sènia ja portava un 2 a 0 al minut 6 de partit la qual cosa va condicionar la resta del matx. L'Oleastrum va reduir distàncies, al minut 13, amb un gol d'Eze però el marcador ja no es va moure més i tot i la lluita de l'equip cambrilenc els tres punts es van quedar a casa.
La propera setmana l'Oleastrum rep al La Cava.

Moment del partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal entre el Vilafortuny i el Montbrió

Tercera Territorial

UE Vilafortuny 2 - Montbrió 2

El Vilafortuny va tenir a l'abast la segona victòria de la temporada però el Montbrió va aconseguir l'empat a falta d'un quart d'hora per l'acabament del partit. La primera part havia acabat amb empat a 1. Poc després de la represa el Vilafortuny havia aconseguit el seu segon gol. Els gos gols de l'equip cambrilenc els va fer Suli.
La propera setmana el Vilafortuny juga al camp de La Pastoreta.

Falset 3 - Marina Cambrils 1

Primer partit de la temporada del recentment creat Marina Cambrils que es va saldar amb un derrota al camp del Falset. Els cambrilencs es van trobar amb un dels equips forts de la categoria i poc van poder fer en la seva estrena. El gol del Marina se'l va marcar el Falset en pròpia porteria.
La propera setmana el Marina descansa pel que fa a competició oficial.

Bàsquet

Sènior masculí A

Cantaires Tortosa 55 - CB Cambrils 66


ADT Torreforta 59 - CB Cambrils 73

El primer equip del Club Bàsquet Cambrils va sumar aquest cap de setmana dues importants victòries. El divendres al vespre, l'equip cambrilenc va desplaçar-se fins a la pista del Cantaires Tortosa i va aconseguir la victòria per 55 a 66. Al dia següent i gairebé sense temps per descansar, l'equip sènior masculí A va haver d'afrontar un nou partit a domicili. En aquesta ocasió va ser a Torreforta, i enfront l'ADT. Novament, els cambrilencs van oferir la seva millor cara i van endur-se novament la victòria amb un resultat de 59 a 73. Amb aquestes dues victòries consecutives, el sènior masculí A del CBC se situa cinquè a la classificació del grup quart de Tercera Catalana, amb tres victòries i una derrota.

Sènior femení

CB Aguiles 62 - CB Cambrils 50

L'equip femení femení del CB Cambrils va encaixar aquest cap de setmana una nova derrota a domicili contra l'Aguiles. En tres partits, l'equip suma dues derrotes i una victòria.

Hoquei

Club Olesa Patí 2 - CH Cambrils 7

Aquesta passat dissabte el Cambrils CH es va desplaçar a la pista del Club Olesa Patí per disputar el partit corresponen a la quarta jornada del campionat de lliga de Primera catalana d’hoquei patins.
La primera part va ser molt ajustada, i no va ser fins al minut 12 que el marcador no es va moure, i ho va fer el Cambrils al transformar Carles Veciana un penal a favor. Tres minuts després tornava a marcar el Cambrils amb un nou gol de Carles Veciana, però un minut més tard els locals van reduir la distància amb l'1 a 2 amb què va finalitzar la primera part.
La segona part va ser molt diferent de la primera. El Cambrils va posar la directa, i en 15 minuts de joc va fer pujar un 1 a 6 (Lluís Margalef (3’); Jordi Franch (6’); Romario (12’ i 15’), que va ser definitiu, tot i perdre per targetes a Jordi Franch i Carles Veciana.
Els locals només van poder fer un sol gol en aquesta segona part, al minut 16, que va ser novament contrarestant per un últim gol del cambrilenc August Villamayor, que a 55 segons de finalitzar el partit, va fer pujar el 2 a 7 definitiu. Amb aquesta victòria el Cambrils es situa a la meitat de la taula de la classificació.
El partit del proper cap de setmana, que havia d’enfrontar al Cambrils CH i el Concom HC Montbui al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, s’ha ajornat fins el dijous dia 30 d’octubre.

Futbol sala

Sènior

CFS Mediterrani G. Sirvent 2 - Pradell FS 3

Nova derrota del Mediterrani a casa contra el Pradell. Tot i aquest resultat, el Mediterrani va jugar força bé i el seu joc va ser superior al de l'equip rival. No obstant, la falta de punteria de cara a porteria, els errors i la falta de contundència en defensa van propiciar una nova derrota.
El proper partit del Mediterrani serà el dissabte 25 d'octubre a casa contra el Mont-roig FS.

Juvenil

CFS Mediterrani G. Sirvent 2 - CFS Laguna 9
 
L'equip juvenil del Mediterrani va encaixar una contundent derrota contra el Laguna, un dels millors equips de la categoria. El jove equip cambrilenc va pagar la novetat i la falta d'aclimatació a la pista. No obstant, l'equip juvenil no va jugar tan malament com reflexa el marcador.

Comenta aquest article