Informació general

Anna López i Joan Mas són escollits membres de la comissió executiva del PSC al Camp i Oliver Klein és nomenat nou conseller nacional

Per Redacció



Imatge de la intervenció de José Montilla en la clausura del congrés al paranimf del rectorat de la URV
Anna López –regidora de Turisme de Cambrils– i Joan Mas –regidor d'Espai Públic, Paisatge i Medi Ambient de Cambrils–, han estat escollits per formar part de la nova comissió executiva del PSC al Camp de Tarragona. Aquesta elecció es va celebrar en el marc del IV Congrés de Federació del PSC del Camp de Tarragona que va tenir lloc el passat dissabte 18 d'octubre al paranimf del rectorat de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. En aquest congrés també es van escollir els representants del Camp de Tarragona al Consell Nacional del PSC i Oliver Klein –regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques de Cambrils– va ser escollit nou conseller nacional.

En el IV Congrés de Federació del PSC del Camp de Tarragona hi van participar 113 delegats que representaven els més de 2.200 afiliats socialistes de les comarques tarragonines. Durant la jornada, Xavier Sabaté, amb un 92% dels vots, va ser escollit primer secretari del PSC del Camp de Tarragona. Pel que fa a la nova comissió executiva de la que formen part Anna López i Joan Mas, està formada per 21 membres, dels quals destaca l'entrada de 13 membres d'edats compreses entre els 25 i els 40 anys.

El congrés va comptar amb la presència del secretari d'organització del PSC –José Zaragoza– i del primer secretari del partit i president de la Generalitat de Catalunya –José Montilla–, que va ser l'encarregat de clausurar-lo.








Comenta aquest article