Esports

El karateka cambrilenc Sergi Bautista queda tercer en el I Campionat de karate Shotokan d'Andorra

Per Redacció

Integrants del Club Karate Cambrils que van desplaçar-se fins Andorra

El passat 18 d'octubre es va celebrar al pavelló dels Serradells d'Andorra la Vella el I Campionat de karate Shotokan d'Andorra, en les categories kata i kumite per a totes les edats. En total hi van prendre part un total de 225 competidors provinents de Catalunya, d'Andorra i algun competidor internacional.

Els competidors en les categories júnior i sènior van competir en la modalitat open –sense diferència de grau ni pes–. Pel matí es va celebrar la competició de kata i per la tarda va tenir lloc la competició de kumite (combat). Fins Andorra s'hi van desplaçar tres integrants del Club Karate Cambrils: Sergi Bautista –kata i kumite–, Javier Baza –kumite– i Josep Maria Aragonès –kumite–. Juntament amb ells s'hi va desplaçar l'entrenador Antonio Bautista i el sensei Manolo Campos.

Pel matí, Sergi Bautista va aconseguir pujar al tercer lloc del podi, després de perdre en les semifinals amb l'actual campió del món de karate Shotokan, Valentín Marcos. Per la tarda, els competidors cambrilencs, tot i realitzar una molt bona feina, no van poder passar de les primeres rondes en els seus respectius combats.

Comenta aquest article