Societat

Es presenten els "Dies Manga" amb més activitats i propostes pels amants d'aquest gènere

Per Berta Ruiz



Jordi Savall i Jonatan Tarafa, ahir en la presentació
L'Àrea de Joventut ha preparat per aquest mes de novembre tot un seguit d'activitats relacionades amb el món del manga. Enguany, i per segon any consecutiu, se celebraran els "Dies Manga" amb jornades de rol, tallers, un cine-fòrum i projeccions de pel·ícules d'aquest gènere, tal i com presentaven ahir en roda de premsa el regidor de Joventut –Jordi Savall– i Jonatan Tarafa de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament.

Més activitats

Els actes del programa d'enguany s'encetaran el proper 1 de novembre amb una sortida al Saló del Manga a l'Hospitalet de Llobregat, organitzada pel Punt d'Informació Juvenil, i seguiran el dia 8 de novembre amb la celebració de les IV Jornades de Rol, al centre cívic de Vilafortuny. Uns dies després, el 15 de novembre, tindran lloc al Centre Cultural i Ocupacional uns tallers ben diversos sobre el món del manga. Pel matí es faran uns tallers relacionats amb el disseny de personatges de còmic manga, i per la tarda es farà un taller per aprendre a pintar figures de personatges manga. Aquestes activitats seran gratuïtes i cal inscriure's prèviament al Punt d'Informació Juvenil.

Dissabte següent, el 22 de novembre es farà un cine-fòrum al Centre Cultural i Ocupacional, on es projectarà la pel·lícula "Ghost in the shell". I finalment, el dia 28 tindrà lloc la "Marató d'anime" al Cinema Rambla. Des de les 18 hores de la tarda i fins a les 12 de la nit es projectaran tres pel·lícules manga: "El guerrero samurai", "El castillo ambulante" i "Porco rosso". Ambdues sessions seran totalment gratuïtes. Segons va explicar Savall, enguany s'ha ampliat el programa d'activitats, i l'objectiu de tot plegat és consolidar aquestes jornades cada mes de novembre.

D'altra banda, cal destacar que tots els participants en qualsevol d'aquestes activitats rebran una samarreta amb el dibuix del cartell dels "Dies Manga" d'enguany.

Comenta aquest article