Esports

L'equip Cambrils Grup Les Barques acaba novè en el Raid Txacal Extrem disputat a Vielha

Per Redacció

La temporada de raids de la Copa Catalana de raids d'esports de muntanya està a punt de finalitzar. En les darreres proves, l'equip Cambrils Grup Les Barques ha corregut diferent sort.

En la prova Raid Bas Extrem del 30 d'agost disputada a les comarques gironines, l'equip cambrilenc va haver d'abandonar a causa d'una avaria en una de les bicicletes d'un membre de l'equip. No obstant, en la següent prova, l'anomenada Raid Txacal Extrem disputada el cap de setmana del 27 i 28 de setembre, l'equip va tenir millor sort i va finalitzar la competició en la novena posició, aconseguint puntuar en la classificació general.
El raid es va iniciar a la zona de Vielha amb un sector en BTT de 10 quilòmetres, va seguir amb un altre tram de trecking de 12,5 quilòmetres i va finalitzar amb un darrer sector de 30 quilòmetres en BTT, que va portar els equips fins a la població de Barruera. Allí, els corredors van haver de fer una prova de patins en línia de 3,2 quilòmetres, un sector de barranquisme, un sector de trecking de 15,2 quilòmetres, una prova de caiac de 8,5 quilòmetres i unes proves de ràpel i escalada, per finalitzar la jornada amb un trecking de 13 quilòmetres i un sector en BTT de 32 quilòmetres més.
La jornada del diumenge 28 de setembre va iniciar-se amb un sector de 8 quilòmetres en BTT, un tram de trecking de 13 quilòmetres, un sector en caiac de 8 quilòmetres i finalment, 42 quilòmetres en BTT.
Tot plegat, un raid amb 193 quilòmetres de recorregut total, i un dels més espectaculars de la Copa Catalana.

Aquest darrer cap de setmana d'octubre se celebrarà la darrera prova del calendari amb el raid Les Garrigues, amb sortida des de la Pobla de Cèrvoles. Finalment, el cap de setmana del 8 i 9 de novembre es tancarà la temporada de raids en la categoria Open –els que tenen una durada d'un dia– amb l'Open Raid Cornudella del Montsant, i amb el duatló de muntanya del dia 9 de novembre dins de l'anomenat Priorat Outdoor Festival, organitzat per Naturetime Events.

Comenta aquest article