Esports

Bons resultats dels equips sèniors de bàsquet, de handbol i del Mediterrani en futbol sala

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Sitges 3 - FC Cambrils 2

El Cambrils no va poder completar la remuntada i va acabar el partit emportant-se una derrota del camp del Sitges. La primera part va acabar amb el resultat de 3 a 0 pel Sitges. després d'uns canvis introduïts per l'entrenador del Cambrils, Fran Artiga, a la mitja part el Cambrils va reaccionar i va marcar dos gols, a càrrec de Vernet i Martorell, que van ser insuficients per a esgarrapar al menys un punt.
La propera setmana el Cambrils juga a casa davant el Sant Joan Despí.

Un jugador de La Cava remata de cap la pilota davant el porter de l'Oleastrum en el segon gol de l'equip visitant

Primera Territorial


CF Oleastrum 0 - La Cava 5

Debacle de l'Oleastrum que va perdre contundentment davant el La Cava, un equip que es va posicionar millor en el camp. La primera part va acabar amb el resultat de 0 a 1 i cal destacar que el porter de l'Oleastrum, Matías, va aturar un penalti. La segona part el La Cava va arrodonir el resultat.
La propera setmana l'Oleastrum juga al camp del Torredembarra.

Tercera Territorial

La Pastoreta 3 - UE Vilafortuny 2

El Vilafortuny va tenir moltes ocasions de gol, però finalment el partit va acabar amb un 3 a 2. Tot i que la primera part va acabar amb un 1 a 0, després que en la segona La Pastoreta marquès el 2 a 0, el Vilafortuny va remuntar arribant al 2 a 2, els gols de l'equip cambrilenc els van marcar Suli i Damián. En la segona part els de cambrils van patir l'expulsió d'Antonio i Jóse i en els últims 5 minuts La Pastoreta va marcar el definitiu 3 a 2.


Un jugador del Mediterrani i un del Mont-roig lluiten per la pilota en el partit disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Futbol sala

Sènior

CFS Mediterrani G. Sirvent 5 - Mont-roig FS 2

Primera victòria de lliga del Mediterrani. Tot i que el marcador final va ser molt ampli, el partit va ser força complicat. De fet, es marxava al descans amb un ajustat 1 a 0. En la represa, el Mont-roig va aprofitar uns 5 minuts de desconcert del Mediterrani per donar-li la volta al marcador amb l'1 a 2. Tot feia presagiar una nova derrota, però un bon gol d'Òscar va ser molt decisiu i va establir la igualada. En una gran passada d'Edgar, Joaquin va marcar el 3 a 2, i els visitants es van diluir. Al contraatac el Mediterrani va acabar de rematar el partit amb dos nous gols de David.

L'equip juvenil del Mediterrani va descansar aquesta jornada.

Imatge del partit disputat aquest passat dissabte entre el CH cambrils i el CH Cerdanyola al Palau Municipal d'Esports

Handbol

Sènior

Club Handbol Cambrils 29 - CH Cerdanyola 25


L’equip Sènior masculí del Club Handbol Cambrils, va rebre la visita aquest dissabte del CH Cerdanyola, en el que significava el debut en la competició oficial.

El partit es presentava complicat a priori, ja que els locals tenien algunes baixes i els del Vallès amb un equip rocós, venien amb la ferma intenció d’emportar-se cap a casa els primers punts de la competició. Però en iniciar-se el partit, poc a poc els jugadors cambrilencs van fer-se amb les regnes del joc i van poder imposar la seva major velocitat, marcant les primeres diferències al seu favor i malgrat la falta de brillantor en algunes fases del joc, la distància va anar fent-se major, fins arribar al descans.

La segona part, va ser una autèntica lluita entre els dos equips. Els visitants, disposats a remuntar la renda dels cambrilencs, que per la seva part, van centrar molts esforços en la tasca defensiva, per tal de mantenir aquestes diferències. El partit es va anar igualant, però els ràpids contraatacs locals van impedir al Cerdanyola situar-se mai a l’alçada dels del Baix Camp, que en els últims minuts, van sentenciar l’encontre i van situar el definitiu marcador de 29-25.

Els cambrilencs doncs, sumen els dos primers punts en la classificació i comencen amb bon peu la temporada. Ara hauran d’afrontar un repte prou difícil, ja que el proper cap de setmana viatjaran fins a Sabadell per enfrontar-se a l’OAR Gràcia, un dels equips més forts del grup. La següent partit que jugaran a casa, serà dissabte 8 de novembre a les 19:00 h en el derbi CH Cambrils – Tarragona HC.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 72 -
AEC Collblanc-La Torrassa "B" 60

L'equip sènior masculí A del CBC va sumar aquest passat divendres 24 una nova victòria a casa contra l'AEC Collblanc-La Torrassa "B". Els visitants van oferir un bon joc, ràpid i complicat d'aturar, però els cambrilencs van saber defensar bé i ser efectius en atac. Finalment, còmode resultat per 72 a 60.

Sènior femení

CB Cambrils 59 - CB Vila-seca 39

El primer equip femení del club va sumar aquest cap de setmana una important victòria a casa contra el Vila-seca. Les jugadores del Cambrils no van tenir gaires problemes per endur-se la victòria amb un contundent resultat.

Hoquei

CH Cambrils

El partit que s'havia de disputar aquest dissabte entre el Cambrils CH i el Concom HC Montbui al Palau Municipal d'Esports de Cambrils es va ajornar fins al proper dijous 6 de novembre a les 22 hores. Abans, el 2 de novembre, el Cambrils visitarà la pista del Netman CP Calafell, un equip que com el Cambrils, es troba en la meitat de la classificació.

Comenta aquest article