Informació general

La regidoria d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació rep una subvenció de 100.000 euros per impulsar el Projecte Integral d'Ocupació

Per Redacció

La regidoria d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils ha rebut una subvenció de més de 100.000 euros del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu que servirà que impulsar durant el període 2008-2009 noves actuacions en matèria de polítiques actives d'ocupació a través del Projecte Integral per a l'Ocupació.

Aquest projecte pretén millorar la inserció laboral de persones amb dificultats per aconseguir-la. L'objectiu és aconseguir una inserció de qualitat al mercat de treball, orientació professional i fer incidència en les situacions d'atur de llarga durada. Aquesta iniciativa desenvoluparà un pla d'ocupació que contractarà a dues persones en situació d'atur per tal de realitzar els projectes del "Tastet d'oficis" i "Disseny d'un portal web de recursos educatius, formatius i ocupacionals de Cambrils", que posarà a l'abast de tothom informació, notícies i recursos en matèria de formació, orientació, ocupació i inserció.

També es contractarà un Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) durant tot un any, que realitzarà un estudi sobre el teixit socioeconòmic de Cambrils, per tal d'obtenir informació sobre les necessitats de contractació al municipi, les mancances formatives i els perfils professionals més demandats. El projecte també contempla el Programa d'Itineraris Personals d'Inserció (IPI), amb l'objectiu d'orientar professionalment i acompanyar de manera personalitzada a aquelles persones que es troben en situació d'atur i busquen feina.

Comenta aquest article