Informació general

El Consell Comarcal del Baix Camp proposa el desdoblament de la carretera de Misericòrdia en autovia

Per Redacció

Aspecte de la carretera de Misericòrdia

El Consell Comarcal del Baix Camp proposa el desdoblament de la carretera de Misericòrdia, que uneix Cambrils amb Reus, en autovia i que vagi més enllà d'un projecte de condicionament de la carretera actual. Aquesta proposta s'inclou en l'escrit d'al·legacions presentat al Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona.

Una altra proposta presentada en l'escrit d'al·legacions és la realització d'un nova via paral·lela a la T-310, que connecta Reus amb Riudoms, Montbrió i Mont-roig. Aquesta nova via interconnectaria els municipis que envolten la plana de la comarca del Baix Camp com són Vandellòs, Pratdip, Colldejou, Vilanova d'Escornalbou, Riudecanyes, Botarell, Les Borges del Camp, Maspujols, Castellvell del Camp, Almoster, La Selva del Camp i Les Masies Catalanes a l'Albiol. Aquesta proposta de nova xarxa viària inclou trams de camins municipals que es podrien convertir en carretera i que enllaçarien amb alguns trams actuals de carreteres existents.

A més el Consell Comarcal del Baix Camp també demana que en els nous vials proposats s'incorporin carrils bici que facilitin la mobilitat sostenible i serveixin com a recurs respectuós amb l'entorn natural de cara a la potenciació turística que es preveu en aquesta zona. El projecte i el seu informe de sostenibilitat ambiental es poden examinar a la pàgina web del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

Comenta aquest article