Esports

El Club Nàutic acull la V Regata Ciutat de Cambrils - Trofeu Cadena Ser d'optimist

Per Redacció

Imatge de la regata celebrada el passat cap de setmana

La V Regata Ciutat de Cambrils - Trofeu Cadena Ser d'optimist, organitzada pel Club Nàutic Cambrils, es va disputar el passat cap de setmana. En la regata, que es va realitzar entre dissabte i diumenge, hi van participar 165 nois i noies de diferents clubs de Catalunya com CN Arenys, CN Garraf, CN Masnou, CN Cambrils, CN Salou, CN Palamós, CN Port d’Aro, CN Sant Feliu, CN Blanes, CN Vilanova i la Geltrú, CN Llançà, CN Vilassar, CN Platja d’Aro, CN Torredembarra, Sant Carles, Coma-ruga, CN Balís, l’Escala, l’Estartit, CN Fluvià, Reial Club Nàutic de Barcelona i Club de Vela Palamós.

Dissabte es van realitzar sis sortides i en acabar la competició es va oferir un multitudinari berenar a les instal·lacions del moll de Ponent del Club Nàutic Cambrils. El diumenge la prova va disputar-se al matí. Un cop finalitzades les diferents sèries es van lliurar els trofeus del Grup I i II. Pel que fa al Grup I en la classe A el guanyador va ser David Charles del CN Arenys, en la classe B Carlos Robles del CN Garraf, destacar que Mon Canyellas del CN Cambrils va quedar tercer en aquesta categoria, i en la classe C el guanyador va ser Adrià Álvarez del CN Masnou. En el Grup II en la classe A Pablo Tusquets del CN Vilassar va ser el guanyador, en la classe B Francesc Rubio del CNP d'Aro i en la classe C el guanyador va ser Xavier Perà del  CN Masnou.

A l'entrega de premis hi van assistir el president del Club Nàutic –Joaquim Oliva–, la regidora de Turisme –Anna López– el patrocinador, Cadena Ser, i els col·laboradors, Disfruta&Verdura i la Caixa. Per tal de dur a terme aquesta regata, el CNCB ha comptat amb el patrocini oficial de Cadena Ser i el suport institucional de l'Àrea de Turisme i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, Ports de la Generalitat i la Federació Catalana de Vela.

Comenta aquest article