Esports

Victòries del FC Cambrils, el Vilafortuny i el CH Cambrils en una jornada marcada per la pluja i el fred

Per Redacció

Dos jugadors del Sant Joan Despí rebutgen la pilota prop de la seva porteria davant la pressió del jugador del Cambrils Marc Vernet

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Sant Joan Despí 0

El Cambrils va sumar aquest cap de setmana una important victòria a casa contra el Sant Joan Despí en un partit marcat per l'intens fred. En el minut 5 del partit Pedro va marcar el primer gol per als locals, que van dominar amb claredat tot el primer temps del partit, i van disposar d'algunes ocasions molt clares per ampliar la diferència. Després del descans, l'equip visitant va pressionar més al Cambrils i va disposar d'algunes oportunitats per posar la igualada en el marcador. No obstant, en el minut 83 de partit, Martí feia el segon gol pel Cambrils, després de rematar una bona centrada de Cañas. Cal dir que amb el 2 a 0 el porter del Cambrils Víctor va aturar un penal. Amb aquesta victòria el Cambrils se situa novè a la classificació.
La propera setmana el Cambrils juga al camp del Vista Alegre.

Primera Territorial

Torredembarra - CF Oleastrum (Ajornat)

El partit que havia d'enfrontar el Torredembarra i l'Oleastrum aquesta jornada es va aplaçar degut al mal estat del terreny de joc a causa de la forta tempesta que va caure. De fet, ni es va iniciar el partit perquè el camp de joc estava totalment impracticable. En principi, aquest partit s'haurà de jugar el proper 13 de novembre a les nou del vespre.
El proper partit de l'Oleastrum serà el proper diumenge, a casa, davant el Vila-seca.

Tercera Territorial

UE Vilafortuny 5 - Mont-roig 0

El Vilafortuny va sumar una contundent victòria a casa contra el Mont-roig per 5 a 0. L'equip cambrilenc va dominar amb claredat l'encontre i va saber materialitzar les nombroses ocasions de gol que va tenir. Els gols de l'equip van ser obra de Suli en el minut 20 de partit i de Xavi Piqué a la mitja hora del primer temps. En la represa van marcar David Espejo; Damián en el minut 70 i Edu Piqué 5 minuts després. Aquesta nova victòria situa el Vilafortuny en la tercera posició del seu grup.
La propera setmana el Vilafortuny juga al camp del Vandellòs.

Porrera - Marina Cambrils (Ajornat)

El Marinatampoc va poder disputar el partit de competició per culpa del mal estat del terreny de joc del Porrera. La propera setmana el Marina s'estrenarà a casa davant l'Almoster.


Bàsquet

Sènior masculí A

TGN Bàsquet "A" 61 - CB Cambrils 59

L'equip sènior masculí A del CBC va sortir derrotat de la seva visita a la pista del TGN per tan sols dos punts de diferència. En un partit molt ajustat fins al final –ja que es va arribar amb empat a 59 en els darrers segons del partit– els locals van encertar una cistella que posava el 61 a 59. Els cambrilencs van poder disposar d'una darrera pilota de partit que no van saber materialitzar. Finalment, derrota per la mínima per al Cambrils. Aquesta és la segona derrota de la temporada per a l'equip cambrilenc, tot i que es manté en els primers llocs de la classificació del grup quart de Tercera Catalana.


Hoquei

CP Calafell 5 - CH Cambrils 1

El Cambrils no va poder treure un resultat positiu de la seva visita a la pista del CP Calafell, i va suposar la segona derrota de la temporada dels cambrilencs. Durant la primera part, el Cambrils, tot i anar per darrere en el marcador va poder aguantar la pressió dels locals, però una segona part desafortunada del Cambrils i un millor encert del Calafell de cara a porteria, va suposar una amplia victòria pels locals per un 5 a 1.
El proper enfrontament del Cambrils serà aquest dijous a les 22:00 hores al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, on s’enfrontarà al Concom HC Montbui, en un partit ajornat de la 4a jornada.
D’altra banda, dissabte vinent el Cambrils rebrà la visita del CH Corbera al Palau Municipal d’Esports a les 21:30 hores, partit corresponent a la 7a jornada de lliga.

Futbol sala

Sènior

L'Aldea FS 8 - CFS Mediterrani G. Sirvent 3

L'Aldea, l'equip líder de la classificació de Preferent va ser molt superior al Mediterrani tal i com demostra el marcador final de 8 a 3. L'equip local va desplegar un joc fàcil i sense complicacions, ràpid i directe que va donar-li una còmoda victòria. A més, les errades en el sistema defensiu del Mediterrani van tornar a donar moltes facilitats a l'equip rival.
El proper partit del Mediterrani serà aquest proper dissabte a les 17.30 hores al Palau Municipal d'Esports de Cambrils contra el Montblanc.
L'equip juvenil del Mediterrani no va jugar aquesta jornada.

Handbol

Sènior

OAR Gràcia Sabadell 23 – CH Cambrils 27

L’equip Sènior masculí del Club Handbol Cambrils, va sumar ahir diumenge a Sabadell la seva segona victòria en la lliga i continua segon a la classificació només per darrera del Tarragona, amb qui s’enfrontarà el proper dissabte.

El partit va desenvolupar-se enmig d’una intensa pluja que, degut a les goteres del pavelló, van fer perillar l’encontre. La primera part, va ser de lleuger domini local, amb petits avantatges, que els cambrilencs van aconseguir eixugar poc abans del descans, però en el tram final del primer temps, els vallesans van estirar el marcador, fins a aconseguir una diferència de tres gols (14-11).

La segona part, va suposar un gir radical en el joc i els visitants van sortir disposats a donar la volta al resultat, així un parcial de 1-7 en poc més de cinc minuts, els donava un avantatge molt interessant. Però els locals no es van rendir i mica en mica van reduir les diferències i van tornar a empatar l’encontre. Llavors va arribar la estirada definitiva dels cambrilencs, que gràcies al seu treball defensiu i a la bona definició davant la porteria rival, van portar al marcador, el definitiu 23-27.

Cadet Masculí

CH Cambrils  27 – H Martorell 25


L’equip Cadet masculí, continua intractable i ja és líder després de la victòria que va sumar aquest dissabte. L’equip que conta les jornades per victòries, va superar el Martorell, en un bon partit. El resultat final no reflexa la superioritat que els joves cambrilencs van mostrar sobre la pista, i només una reacció d’última hora dels visitants combinada amb un cert relaxament local, van fer perillar el resultat.

Comenta aquest article