Informació general

Els pressupostos de la Generalitat pel 2009 preveuen una inversió de més de 3 milions d'euros a Cambrils

Per Redacció

Aspecte de l'hospital lleuger, actualment en construcció

Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2009 preveuen una inversió total de més de 148 milions d'euros al Camp de Tarragona. Cambrils en rebrà una part que anirà destinada a l'àmbit de l'educació, la sanitat i el foment de l'habitatge.

En matèria d'educació, es preveu fer un total de 19 actuacions al Camp de Tarragona amb una inversió de més de 17 milions d'euros que es materialitzaran en més escoles i instituts. A Cambrils aquestes actuacions es materialitzaran en partides per al CEIP Cambrils III –1.392.000 euros– i l'Escola d'Hoteleria i Turisme amb 9.000 euros d'inversió.

En l'àmbit sanitari també es duran a terme 13 actuacions pel que fa a hospitals, ambulatoris, residències i centres de dia amb una inversió d'uns 14,5 milions d'euros. En aquest àmbit, Cambrils rebrà 708.000 euros per a les obres de remodelació del CAP. Finalment, en l'apartat de les polítiques socials cal destacar l'aposta que el govern de la Generalitat farà en el foment de l'habitatge. Es preveuen 19 actuacions en diferents municipis
amb una inversió total de 13,3 milions d'euros, entre aquests Cambrils. A Cambrils, aquestes inversions es destinaran de la següent manera: 228.000 euros per a la construcció de 52 habitatges al carrer de l'Anoia i 220.000 euros més a la construcció de 50 habitatges a carrer del Castell de Peralada.

Finalment, pel que fa a Cambrils hi haurà dues partides més que afectaran l'àmbit del moll de pesca del port amb una inversió d'uns 700.000 euros.

Comenta aquest article