Societat

S'estrenen els Dies Manga amb la sortida al Saló del Manga

Per Redacció

 
 
A dalt, un dels espais del Saló del Manga. A sota, un grup dels joves cambrilencs davant l'entrada del Saló
70 joves de Cambrils d'edats compreses entre els 14 i els 18 anys van assistir al Saló del Manga dissabte passat. L'activitat està englobada en els Dies Manga, organitzats per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, i també s'inclou en el programa Carretera i Manta que programen les Àrees de Joventut dels ajuntaments de Cambrils, Salou i Vila-seca.

En l'autobús que va portar als joves cambrilencs al recinte de la Farga de l'Hospitalet de Llobregat, lloc on es va celebrar el Saló del Manga, també s'hi van afegir els 50 participants de Salou i els 50 de Vila-seca. Al llarg del dissabte els joves van poder dur a terme diverses activitats com comprar pel·lícules, còmics o disfresses, participar en el karaoke japonès o assistir a les reproduccions de pel·lícules.

El Punt d'Informació Juvenil de Cambrils fa gairebé vuit anys que organitza aquesta sortida i sempre ha mantingut una participació fidel i constant. Pel que fa als Dies Manga la següent activitat es durà a terme el proper dissabte amb les IV Jornades de Rol, activitat gratuïta que tindrà lloc al Centre Cívic de Vilafortuny.










Comenta aquest article