Informació general

El 13 de novembre s'entregarà el II Premi Fundació Antoni Gimbernat en reconeixement a les investigacions sobre el làser

Per Redacció

La Fundació Antoni Gimbernat i l'Ajuntament de Cambrils organitzaran aquest proper 13 de novembre, l'entrega del II Premi Fundació Antoni Gimbernat, en reconeixement a les investigacions clíniques realitzades per metges d'arreu d'Europa sobre l'aplicació del làser en medicina i cirurgia.
 
El premi constarà de tres guanyadors, amb un primer premi de 15.000 euros; un segon premi de 5.000 euros i una menció especial al tercer premi. Tots els treballs presentats provenen de diferents punts d'Espanya i d'Europa, i tenen com a temàtica la utilització mèdica del làser en la millora de la qualitat de vida de l'ésser humà.

El jurat del Premi Antoni Gimbernat està format per dos comitès: el comitè honorífic està format per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el director general de recerca –Ramón Moreno–, el president de la Diputació de Tarragona –Josep Poblet–, el rector de la Universitat Rovira i Virgili –Francesc Xavier Grau– i el president del col·legi oficial de metges de Tarragona –Fernando Vizcarro–. L'altre comitè, el científic està format pel catedràtic en oftalmologia de la facultat de medicina de la Universitat de Navarra –Pedro Fernández de la Fuente–, el dermatòleg –Mariano Vélez–, el catedràtic de física mèdica de la Universitat Nactional Kapodistrian d'Atenes –Konstadinos Siomos– i el professor en dermatologia de la Universitat d'Aarhus de Dinamarca –Peter Bjerring–.

Comenta aquest article