Informació general

Els membres del Consell Consultiu de Seguretat visiten les instal·lacions de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra

Per Redacció

Robert Benaiges fent-li entrega de la bandera de Cambrils a la cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cambrils, Núria Roca

Els membres del Consell Consultiu de Seguretat de Cambrils van visitar ahir al matí la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils. Durant la visita van anar acompanyats per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell– i el cap de la Policial Local, Joan Berguedà.

La cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Cambrils –Núria Roca– va ser l'encarregada de mostrar les noves dependències, situades a l'avinguda d'Adelaida, i que el passat divendres es van posar en marxa. Durant aquesta visita, l'alcalde de Cambrils també va aprofitar per lliurar una bandera de Cambrils a la cap de la comissaria per tal que aquesta també onegi a l'entrada d'aquest equipament.

Consell Consultiu de Seguretat
 
El Consell Consultiu de Seguretat es va constituir el passat mes de maig i reuneix representants de les associacions veïnals, representants de diferents entitats ciutadanes com el Consell de l'Agricultura, el Consell Escolar, el Consell de la Gent Gran o el Patronat de Turisme, així com d'altres sectors professionals, i també hi ha representants dels diferents grups polítics. Aquest òrgan consultiu i de participació pretén afavorir l'intercanvi d'informació i de debat per tal de millorar en els diferents aspectes de l'àmbit de la seguretat a Cambrils.

Comenta aquest article