Esports

La Penya Blanc i Blava de Cambrils fa balanç del seu primer any d'existència en l'assemblea general anual

Per Redacció



L'assemblea va tenir lloc ahir al vespre al centre Les Basses
Ahir al vespre es va celebrar al centre Les Basses l'assemblea general anual de la Penya Blanc i Blava del RCD Espnayol de Cambrils.

Canvis en la junta
 
En els diferents punts de l'ordre del dia es va notificar la baixa de dos membres de la junta directiva, així com la modificació d'alguns càrrecs de la mateixa. Després de la reunió d'ahir i els canvis realitzats, la junta va quedar formada de la següent manera: el president de la Penya Blanc i Blava és Adolf Llaveria, el vicepresident és Oriol Gené, el secretari és Josep M. Pellicer, el tresorer és Josep M. Garriga i els vocals de la junta són Joan Carles Llaveria, Joan Carles Llobet, David Carlos, Yasmina Llaveria, Ramon Llobet i Josep Margalef.

Balanç d'activitats

En un altre ordre de qüestions, també es va fer el balanç econòmic de la temporada 2007-2008, i es va fer repàs de les activitats realitzades al llarg de la temporada com la participació a la Mostra d'Entitats de Cambrils, la primera sardinada popular de la penya, el sopar d'inauguració, les sortides a l'estadi de Montjuïc a veure partits de l'Espanyol o el partit de futbol disputat entre els equips alevins del RCD Espanyol i l'Escola Veterans de Cambrils.

D'altra banda, cal recordar també que el proper 21 de novembre se celebrarà al restaurant Aquamar un sopar per commemorar el primer aniversari de la Penya Blanc i Blava de Cambrils. En aquest sopar es comptarà amb la presència del televisiu periodista Tomàs Guasch. Tothom qui estigui interessat en participar en aquest sopar pot fer les reserves abans del dia 14 de novembre al telèfon 687 702 674.

Comenta aquest article