Empats del Cambrils, l'Oleastrum i el Marina i victòria amb golejada del Vilafortuny

Territorial Preferent

Vista Alegre 1 - FC Cambrils 1

El Cambrils va endur-se un punt de la seva visita al feu del Vista Alegre. A la mitja hora de joc, l'equip local va avançar-se en el marcador, i amb aquest resultat es va arribar al descans. En la represa, els cambrilencs van mostrar-se molt més concentrats i va disposar de bones ocasions per marcar. Finalment en el minut 51, Ferri va posar la igualada. En el minut 75, un nou handicap pels cambrilencs, que van patir l'expulsió de Pena en el minut 75. Els locals van pressionar davant la seva superioritat numèrica, tot i que els cambrilencs van saber mantenir l'empat en el marcador.
El Cambrils se situa novè a la classificació, i la propera rep la visita el Torreforta.

Imatge del partit disputat ahir al matí entre l'Oleastrum i el Vila-seca

Primera Territorial

CF Oleastrum 2 - Vila-seca 2

L'Oleastrum va sumar un empat a casa, tot i que qualsevol dels dos equips van poder endur-se la victòria. En el minut 12 el Vila-seca va avançar-se en el marcador després d'una remata a la sortida d'un córner. Al minut 25 minut, Archi posava la igualada en el marcador, tot i que quatre minuts després el Vila-seca tornava a avançar-se, novament amb un gol de córner. En la represa, en el minut 66, Eze marcava el definitiu empat a 2.
Amb aquest empat, l'Oleastrum és dotzè a la classificació i la propera setmana es desplaçarà fins a la Canonja.

Tercera Territorial

Vandellòs 0 - Vilafortuny 3

El Vilafortuny va guanyar amb golejada en la seva visita al camp del Vandellòs. L'equip cambrilenc va sumar tres nous punts i se situa segon a la classificació, només per sota del Montbrió. En la propera jornada, el Vilafortuny rebrà la visita del Salou.

El Marina va empatar davant l'Almoster en el partit disputat aquest dissabte a la tarda a l'Estadi Municipal de Futbol

Marina Cambrils 1 - Almoster 1

Primer partit a casa del Marina que s'ha saldat en un empat. L'Almoster es va avançar al marcador al minut 10 de partit i el Marina empatava, 10 minuts després, amb un llançament de falta d'Alberto. A la segona part no hi ha hagut gols però sí expulsions; l'Almoster ha acabat el partit amb 9 jugadors i el Marina amb 10. En aquesta segona part l'equip cambrilenc s'hauria pogut avançar en el marcador però ha tingut mala sort davant la porteria rival.

Sènior masculí A i sènior femení (partits ajornats)

Sènior B

CB Alcanar 36 - CB Cambrils 32

Ajustada derrota dels cambrilencs en el seu partit contra l'Alcanar. El partit va ser força fluix, tal i com demostra el baix marcador anotador.

Júnior masculí

CB Cambrils 91 - CB Salou 42

Contundent victòria del júnior cambrilenc contra el Salou. Partit molt complet i brillant dels cambrilencs, que van fer gaudir l'afició que omplia les grades, després de l'acte de presentació del club.

Hoquei

Cambrils CH 3 - CH Corbera 2

El Cambrils va superar la visita del CH Corbera amb un ajustat 3 a 2. Els locals van portar sempre la iniciativa del partit, però això no es va traduir en el marcador. Només començar el partit –al minut 2’20”– el Cambrils es va avançar (1-0), avantatge que va ser neutralitzat pels visitants (1 a 1). Un empat que a 3’50” del descans, va trencar Joan Recasens “Romario” amb un nou gol que va avançar de nou als locals en el marcador (2 a 1). La segona part va ser un mirall de la primera, però qui només iniciar-se la represa del partit va fer moure el marcador va ser el CH Corbera, fent pujar l'empat a 2. No va ser fins a 8 minuts del final del partit que Jordi Franch va fer pujar al marcador el 3 a 2 amb què va finalitzar el partit.
Dissabte vinent, el Cambrils CH visita la pista del líder de la categoria, el CN Reus Ploms, que encara no ha perdut cap partit.

Handbol

Sènior Masculí. 3a Catalana Grup C

CH Cambrils 37 – 36 Tarragona HC

L’equip cambrilenc, continua amb el seu bon inici de lliga i va derrotar aquest dissabte un dels seus rivals més complicats. L’equip del va dominar el marcador gairebé en tot moment, però els tarragonins van lluitar sempre i van tenir opcions de victòria fins al final. El resultat ho diu tot, 37-36 en un partit molt intens i vibrant, jugat a ritme frenètic, amb moments de tensió, una expulsió per a cada equip i una actuació arbitral que no va deixar content cap dels dos equips.
Durant la primera part, els cambrilencs, van manar sempre i gràcies a la seva major eficàcia i al bon treball en la defensa, la renda es va anar ampliant, fins a un màxim de 6 gols poc abans del descans, al que es va arribar amb el marcador de 21-16.
La segona part va començar amb la reacció dels visitants, que mica en mica van imposar el seu ritme i van situar la igualada en el marcador (25-25). Però els locals, van refer-se ràpidament i van tornar a agafar distància que va oscil·lar entre els 3 i 4 gols fins als últims segons, quan els tarragonins van situar el resultat en el definitiu 37-36.
La setmana vinent els cambrilencs visitaran la pista del Vendrell i intentaran seguir amb la ratxa de victòries.

Cadet Masculí. 1a  Catalana Grup A

CH Cambrils 45 – 10 Tarragona HC

Partit sense història, el que va enfrontar a cambrilencs i tarragonins aquest passat dissabte al matí. Els locals, van imposar sempre un ritme altíssim que no va trobar mai resposta en el seu adversari, que només podia fer que defensar-se i intentar impedir que el resultat fos encara més ampli. L’equip de Cambrils és líder en solitari de la classificació i visitarà la pista del Molins de Rei el proper cap de setmana, amb la intenció de seguir al capdavant de la taula, tot i que segurament els resultarà força més complicat.

Sènior

CFS Mediterrani G. Sirvent 4 - Montblanc AEFS 3

El Mediterrani va endur-se una ajustada victòria, després d'una espectacular remuntada. En la primera part, el Mediterrani perdia 1 a 3, però va saber sobreposar-se i endur-se tres importants punts, per sortir dels llocs de descens. Els gols van ser obra de David Romero (2), i Alfonso (2). El proper partit serà contra el Salou.

Juvenil

CFS Mediterrani 3 - Salou FS 8

Els errors defensius dels jugadors del Mediterrani van ser definitius per encaixar una nova derrota.