Esports

El Club Bàsquet Cambrils presenta 18 equips per la temporada 2008-2009

Per Redacció

Imatge dels equips de la temporada 2008-2009

El Club Bàsquet Cambrils va presentar els equips de la temporada 2008-2009 ahir al matí al Palau Municipal d'Esports. Aquest any l'entitat compta amb 18 equips i 200 esportistes. D'aquests equips set pertanyen a l'Escola de Bàsquet i vuit al club.

L'acte es va iniciar amb la presentació dels equips, pel que fa a l'Escola de Bàsquet el CEIP Cambrils va presentar dos equips, el CEIP Marinada i el CEIP Guillem Fortuny un i el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer tres. Pel que fa als equips del club es va presentar un pre-infantil, dos infantils masculins i un de femení, dos cadets masculins i un de femení, un júnior masculí, un sènior B masculí i el sènior A masculí i el sènior femení. Per cloure l'acte, el president del club –Joan Just– va realitzar un discurs on va repassar els 25 anys d'història del Club Bàsquet Cambrils, on va voler mencionar "l'evolució positiva de l'entitat i el creixement dels equips femenins".

Partit entre l'equip júnior i el CB Salou

Després de la presentació es va dur a terme el partit de lliga entre el júnior del CB Cambrils i el CB Salou en el que van guanyar els locals per 91 a 42.

Comenta aquest article