Informació general

S'inicien les obres de remodelació i d'ampliació de la vorera de l'avinguda d'Adelaida

Per Redacció

Aspecte de l'avinguda d'Adelaida, a l'alçada del Palau Municipal d'Esports, aquest matí
Aspecte de l'avinguda d'Adelaida, a l'alçada del Palau Municipal d'Esports, aquest matí

L'Ajuntament de Cambrils ha iniciat les obres de remodelació i d'ampliació de la vorera de l'avinguda d'Adelaida – a tocar de la riera d'Alforja–, en el tram que va des del Palau Municipal d'Esports fins a la rotonda del pont del raval de Gràcia.

Aquestes obres es faran en tres fases. La primera d'aquestes s'iniciarà el proper dilluns 17 de novembre i tindrà una durada d'un mes aproximadament. Es realitzaran els treballs d'ampliació de la vorera en el tram que va des de la rotonda del raval de Gràcia fins al carrer de Pere Moretó. Aquests treballs suposaran que un dels dos carrils de circulació estigui ocupat, tot i que la resta de la calçada quedarà lliure.

La segona fase s'iniciarà a partir del 17 de desembre i també tindrà una durada aproximada d'un mes. En aquest període es farà el tram que va des del carrer de Pere Moretó fins al carrer de la Via Augusta. Les obres en aquest tram implicaran talls de la circulació rodada en direcció al raval de Gràcia, tot i que es deixarà pas als vehicles pel carril dret que circulin en direcció al carrer de la Via Augusta, al carrer de les Tres Eres o cap a l'N-340 en direcció Barcelona. Finalment, la tercera fase s'iniciarà entorn el dia 20 de gener i acabarà cap al dia 17 de febrer. En aquesta tercera i darrera fase de les obres es farà el tram que va des del carrer de la Via Augusta fins al Palau Municipal d'Esports. En aquesta ocasió, les obres també ocuparan un carril de la circulació, però quedarà lliure la resta de la calçada en direcció al raval de Gràcia i el carrer de la Via Augusta.

Tot i que les obres van iniciar-se ahir mateix, durant aquesta primera setmana no hi haurà cap afectació ni cap tall de circulació en aquesta via. Amb aquestes obres, l'Ajuntament de Cambrils té l'objectiu de millorar el pas i la seguretat dels vianants en aquest tram.

Comenta aquest article