Esports

El cambrilenc Jordi Moretó es proclama campió de l'Open Raid Cornudella de Montsant en la categoria individual

Per Redacció



Jordi Moretó va competir en la categoria individual i va proclamar-se campió del raid
El passat 8 de novembre va finalitzar la temporada de raids amb l'Open Raid Cornudella de Montsant, amb una competició per parelles i també en la categoria individual.

L'equip cambrilenc de raids, el Cambrils Grup Les Barques hi va participar amb dos equips de parelles: un format per Jaume Gros i Xavier Savall que van quedar en l'onzena posició i l'altra formada per Xavier Mundet i Jordi Justícia, que van quedar en la catorzena posició. Per altra banda, el cambrilenc Jordi Moretó va competir en categoria individual i va proclamar-se campió del raid. Recordem que Jordi Moretó és la darrera incorporació de l'equip de raids Cambrils Grup Les Barques.

La competició va consistir en un recorregut de poc més de 40 quilòmetres força dur, ja que la majoria d'equips van haver d'invertir més de 6 hores per poder completar tot el recorregut, dividit en: 25 quilòmetres amb bicicleta de muntanya; 10 quilòmetres d'un sector de trecking i un sector de 5 quilòmetres en caiac.

Propera temporada

De cara a la propera temporada, l'equip Cambrils Grup Les Barques ha arribat a un acord de col·laboració amb l'equip de raids Costa Daurada - La Pineda Platja. Ambdós equips tenen previst organitzar el primer raid de la Copa Catalana de la temporada 2009, amb sortida i/o arribada a Cambrils.

Comenta aquest article