Esports

L'equip de regates del CN Cambrils d'optimist guanya el premi al millor equip en el Meeting Internacional Pescanova 2008

Per Redacció

L'equip de regates del CN Cambrils d'Optimist va participar en el Meeting Internacional Pescanova d'Optimist el cap de setmana de l'1 i 2 de novembre, disputat a Vigo. En aquesta regata hi van participar més de 250 regatistes d'Espanya, Anglaterra, Itàlia, Noruega, Dinamarca, Portugal i Brasil, entre els quals s'hi trobaven alguns dels millors regatistes d'Europa.

Es van disputar un total de cinc proves amb unes condicions de vent molt variables. En la jornada de divendres només es va poder disputar una nova amb un vent de sector nord que va oscil·lar entre els 8 i els 10 nusos, mentre que el dissabte no es va poder disputar cap prova per falta de vent. Les condicions meteorològiques de la jornada de diumenge van ser perfectes i es van poder disputar quatre proves amb vents de sector nord d'entre 10 i 15 nusos, que van donar lloc a unes regates de molt de nivell. 

El millor classificat per part del CN Cambrils va ser el regatista Mon Cañellas, que va acabar en la 36è posició de la classificació general, i va ser segon de la categoria B –menors de 12 anys–. També cal destacar els bons resultats obtinguts per l'equip en la classificació general, que el van fer mereixedor del premi al millor equip per davant de l'equip d'optimist de Masnou.

Comenta aquest article