Esports

Derrotes del FC Cambrils, del Cambrils Club d'hoquei i del Club Handbol Cambrils en els derbis territorials de la jornada

Per Redacció

Imatge del partit disputat ahir a la tarda entre el Cambrils i el Torreforta al nou Estadi Municipal de Futbol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Torreforta 3

Triomf del Torreforta en un dels derbis territorials de la categoria. El Cambrils es va veure superat durant la primera part en la que el conjunt visitant es va arribar a avançar al marcador amb un 0 a 2. El Cambrils va mantenir vives les esperances ja que va aconseguir l'1 a 2 al darrer minut de la primera part. El gol el va fer Martorell amb una rematada de cap. A la segona part el Cambrils va pressionar més però el tercer gol del Torreforta va sentenciar el partit. Tot i això el Cambrils no es va donar per vençut i va escurçar distàncies al minut 83 amb un gol de Ferri. Fins el darrer instant ho va seguir provant però el gol de l'empat no va arribar i el Cambrils perd a casa el segon dels derbis territorials d'aquesta temporada.
El proper partit el Cambrils jugarà al camp de l'Almacelles.

Primera Territorial

La Canonja 0 - CF Oleastrum 0

L'Oleastrum es va emportar un punt del camp de La Canonja en un partit en què, amb una mica més d'encert, fins i tot s'hauria pogut emportar els tres punts si hagués aprofitat un parell d'ocasions clares que va tenir per a marcar. El joc de l'Oleastrum va millorar respecte a les darreres setmanes i s'espera que aquest partit marqui una línia ascendent en el joc i els resultats.
El proper partit l'Oleastrum jugarà davant l'Ametlla.

Imatge del partit disputat ahir al matí entre el Vilafortuny i el Salou a l'estadi Municipal de Futbol

Tercera Territorial


Vilafortuny 2 - Salou 3

Nefasta primera part del Vilafortuny que tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Piqué va veure com el Salou li marcava tres gols en sis minuts. La segona part el Vilafortuny va sortir més concentrat i va jugar millor. Al minut 60 aconseguia el 2 a 3, obra de Suli, però el marcador ja no es va moure més.

Les Borges del Camp 1 - Marina 2

Primera victòria del Marina que arriba en el quart partit que disputa en aquest campionat. L'equip cambrilenc es va presentar al camp de les Borges amb pocs efectius tot i que va exhibir un bon joc. Rubén va marcar el 0 a 1 al transformar un penalti. Les Borges va empatar el partit i Marc Ventura va fer l'1 a 2 al minut 5 de la segona part. El marcador ja no es va moure i el Marina va sumar tres punts. A destacar que Les Borges va acabar el partit amb 9 jugadors i el Marina amb 10.

D'altra banda, el Marina va jugar, el passat dimecres 12 de novembre, contra el Castellvell en el partit ajornat de la primera jornada. El Marina va perdre per 2 a 3 en un partit molt igualat que es va decidir en una jugada de contracop del Castellvell just quan el Marina estava pressionant més l'àrea visitant. Els gols cambrilencs els van fer Hugo i Marc Ventura.

La propera jornada hi haurà derbi cambrilenc de Tercera Territorial ja que s'enfronten el Marina i el Vilafortuny el dissabte 22 de novembre a les 4 de la tarda.

Bàsquet

Sènior masculí

Bàsquet Samà 108 - CB Cambrils 89

L'equip cambrilenc va encaixar una contundent derrota a la pista del Bàsquet Samà. Les baixes en l'equip del Cambrils, i la falta d'una major solidesa defensiva van propiciar la derrota dels cambrilencs.

Hoquei

Reus Ploms 6 - Cambrils CH 3

El Cambrils va perdre en la seva visita a la pista del CN Reus Ploms per 6 a 3. La resistència inicial dels cambrilencs no va ser suficient per fer front a un Reus Ploms, que amb 19 punts és segon de la classificació. Tot i aquesta derrota el Cambrils es manté a la meitat de la taula amb 13 punts, una posició que no ha de servir per perdre la concentració davant els propers partits.
La propera jornada el Cambrils té un altre difícil compromís fora de casa, concretament visita la pista del tercer classificat, el Capellades HC.

Handbol

Sènior Masculí. 3a Catalana Grup C

CE Vendrell 37 – 30 CH Cambrils

 
Aquest passat dissabte, l'equip Cambrilenc, que contava amb nombroses baixes, va visitar la pista del Vendrell amb la intenció de seguir al capdamunt de la taula i sumar la quarta victòria consecutiva. Però va trobar-se amb un rival molt motivat, que durant tot el partit va estar molt encertat de cara a porteria. Així, ja des del inici els del Baix Penedès van manar en el marcador i van agafar una bona renda (13 a 5), però els cambrilencs en els seus millors minuts de joc, van poder reduir la distància fins a un sol gol (16-15) a pocs minuts per al descans. No obstant, una acció desafortunada va provocar l'exclusió de dos minuts d'un dels millors jugadors visitants i la seva posterior expulsió.
Ja en la segona part els cambrilencs van seguir lluitant per continuar amb opcions de victòria, però els locals van fer l'estirada definitiva i van agafar una còmoda renda sempre sobre els 7 o 8 gols. Així va seguir fins a arribar al final de l'encontre.
Tot i aquesta derrota, els cambrilencs segueixen entre els tres primers de la classificació, que són els llocs que donen accés a la següent fase. Aquest proper dissabte a les 7 de la tarda s'enfrontaran al Sant Joan Despí al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.
 
Cadet Masculí. 1a Catalana Grup A

CE Molins de Rei 27 – 31 CH Cambrils
 
Nova victòria, i ja en van sis de consecutives de l'equip cadet, que va superar el Molins de Rei en un partit vibrant. El bon joc dels cambrilencs –que van anar sempre al capdavant– van fer infructuoses les ofensives locals. Els del Baix Llobregat van oposar molta resistència i en cap moment van donar el partit per perdut, però l'equip cambrilenc amb una defensa intensa i un atac demolidor, van imposar-se.
El proper dissabte a les 12.15 hores rebran el Sant Joan Despí al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Futbol sala

Salou FS 3 - CFS Mediterrani G. Sirvent 1

Poc premi pel Medterrani, en un partit que no va merèixer perdre. Els cambrilencs van tenir més ocasions de cara a porteria, però la falta de gol condiciona molt els partits. La primera part va acabar amb 1 a 0, i a la represa, Joaqui va marcar el gol de l'empat. Poc després però, el Salou tornava a avançar-se, i quan el Mediterrani estava més abocat a l'atac, el Salou va marcar el 3 a 1 en el darrer minut de partit. El proper partit enfrontarà el Mediterrani contra el Morell a les 17 hores al Palau Municipal d'Esports.

Per la seva banda, l'equip juvenil va sumar la primera victòria contra Les Cases d'Alcanar per 4 a 3.

Comenta aquest article