Societat

L'Àrea d'Esports organitza el concurs d'un logotip que identifiqui l'esport a Cambrils

Per Redacció

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils organitza un concurs per tal de seleccionar un logotip esportiu que identifiqui l'esport a Cambrils, fent èmfasi en la pràctica esportiva i les instal·lacions esportives del municipi. El concurs està adreça a alumnes de 3er i 4art d'ESO, batxillerat i cicles formatius de grau superior i de grau mitjà que no superin els 20 anys d'edat complerts.

Les bases del concurs es poden consultar a la web de l'Ajuntament www.cambrils.org. El termini màxim de presentació dels treballs serà el 28 de novembre i el lloc on s'han de presentar és el taulell d'informació del vestíbul de l'Ajuntament. L'acte de lliurament de premis es realitzarà el 5 de desembre a les 18h al Centre Cultural i tots els treballs presentats s'exposaran durant la Festa Major de la Immaculada, tot i que l'espai encara està per determinar.

El guanyador obtindrà com a premi un cap de setmana a la neu per a dues persones i 100 euros en metàl·lic, el segon i el tercer premi també rebran un cap de setmana a la neu per a dues persones i a més, el segon obtindrà 50 euros en metàl·lic.





Comenta aquest article