Esports

L'Estació Nàutica rep la visita de l'Associació d'Agències de Viatges més important d'Alemanya

Per Redacció



Imatge d'una de les sortides que es van organitzar durant aquesta visita
L'Estació Nàutica Salou-Cambrils-Mont-roig / Miami Platja-Vandellòs / l'Hospitalet va rebre el passat diumenge dia 9 de novembre a quatre representants de l'Associació d'Agències de Viatge independents TSS (Touristik Service System) d'Alemania. Touristik Service System és l'associació més gran i representa a 2.500 agències independents de tot el país.

Durant quatre dies, els quatre representants van poder gaudir de les diferents activitats nàutiques i d'interior de la zona, així com les diferents opcions d'allotjament que es poden trobar i la varietat gastronòmica de Costa Daurada.

Un dels objectius principals de l'Estació Nàutica és posicionar la zona com un referent del turisme nàutic i d'activitats. D'aquesta manera, l'Estació Nàutica ha organitzat aquest fam trip per donar a conèixer les possibilitats que ofereix la Costa Daurada tant a nivell d'activitats i d'allotjament, i també les opcions per poder allargar la temporada nàutica.

D'altra banda, a través de la Asociación Española de Estaciones Náuticas també s'ha arribat a un acord de col·laboració amb TSS de cara a la propera temporada 2009 per tal de treballar directament amb grups d'Alemània.

Comenta aquest article