Informació general

Es reordena la circulació i la senyalització de diversos carrers de la urbanització dels Ametllers

Per Redacció

Nova rotonda situada entre els carrers de Pisa, de Moscou, d'Arístides Mallol i els carrers del Camí del Castell de Vilafortuny i el Camí del Corralet

La regidoria de Protecció Ciutadana i Mobilitat de l'Ajuntament de Cambrils ha remodelat la circulació i la senyalització d'una zona de la urbanització dels Ametllers, concretament als carrers de Moscou, de Belgrad, de Còrsega, de Berna, de Varsòvia, de Praga, de Pequín i carrer de Pisa.

Des del departament s'ha posat en marxa un pla d'adequació de la senyalització i s'han realitzat alguns canvis per tal de millorar els problemes amb l'ordenació de la circulació. Fins ara, els carrers de Moscou i de Belgrad eren de doble sentit de circulació i tenien permès l'aparcament a tots dos costats de la via. Degut a l'estretor del carrer, no era viable la circulació simultània de vehicles en ambdós sentits, i això provocava que els conductors haguessin de cedir el pas o fer marxa enrere. Amb el pla de millora, s'estableix que el sentit de la circulació en el carrer de Belgrad serà descendent i el sentit de la circulació en el carrer de Moscou serà ascendent. D'aquesta manera es conserven tots els llocs d'aparcament en ambdós costats de les vies, però es millorarà la fluïdesa del trànsit.

Un altre dels problemes existents era la circulació en la intersecció entre els carrers de Pisa, de Moscou, d'Artístides Mallol i els carrers del Camí del Castell de Vilafortuny i el Camí del Corralet. La solució a aquest punt ha estat la creació d'una rotonda ovalada, que permetrà ordenar i guiar la circulació i millorar la visibilitat. Aquests canvis també faran que el sentit de la circulació en el segon tram del carrer de Còrsega sigui ascendent, a l'igual que al carrer de Munich. A banda, el carrer de Pisa tindrà la circulació només en sentit descendent i es mantindran els sentits de circulació actuals als carrers de Berna, de Varsòvia i de Pequín.

El pla de millora de la mobilitat a la urbanització dels Ametllers també contempla repintar tots els passos de vianants i les senyals horitzontals pertinents, així com la instal·lació i la substitució de les senyals verticals que siguin necessàries.

Comenta aquest article