Recull

Tiramissú



Joana Rocamora Castillo
Ingredients

• 100 g de sucre glaç
• 5 rovells d’ou
• 500 g de formatge Mascarpone
• 1 cullerada de sucre de vainilla
• 24 melindros
• 200 cl de cafè fort
• 50 cl de licor (rom, amaretto o grappa)
• 50 g de cacau sense sucre, per adornar, i un polsim de sal


Preparació

Posem en un bol els rovells d’ou, el formatge Mascarpone, el sucre, i el polsim de sal. Ho batem tot a punt de neu, ha de quedar com una crema muntada, i ho guardem al frigorífic.
Seguidament remullem els melindros en el cafè barrejat amb el licor escollit i cobrim la base d’un motlle amb plàstic transparent. Després, posema la base del motlle una capa de melindros, la cobrim amb la crema, fem la mateixa operació fins cobrir el motlle i ho posem de nou al frigorífic. L’endemà, abans de servir, el tiramissú, espolsarem tota la superfície amb cacau i unes virutes de xocolata.

Comenta aquest article