Societat

Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego revaliden la seva estrella Michelin

Per Redacció

 
 
A dalt, Joan Bosch amb la seva esposa Montserrat Costa. A sota, Diego Campos amb la seva esposa Montserrat Albiol, en unes imatges de desembre de 2005
Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego tornen a revalidar la seva estrella Michelin en l'edició 2009 de la Guia Michelin, després que la prestigiosa guia hagi donat a conèixer els establiments de restauració que formaran part d'aquesta.

El restaurant Can Bosch, de Joan Bosch, ja és tot un veterà en aquesta distinció ja que enguany fa 24 anys que manté l'estrella Michelin. El restaurant Rincón de Diego, de Diego Campos, repeteix per quarta vegada consecutiva aquest reconeixement. Una distinció que és un sinònim de bona cuina, bon servei i unes instal·lacions de qualitat. De fet, un any més, els dos restaurants cambrilencs guardonats continuen sent els únics de la demarcació de Tarragona premiats per la prestigiosa Guia Michelin.

A nivell de Catalunya, cal destacar que la Guia Michelin ha premiat per primera vegada a cinc restaurants catalans: L'Aliança d'Anglès, el Cinc Sentits i el Manairó de Barcelona; Els Tinars de Llagostera i L'Angle de Sant Fruitós de Bages. Per contra, quatre restaurants catalans perden l'estrella Michelin que tenien, aquests són: el Caelis de Barcelona, La Cuina de Can Pipes de Mont-ras, L'Esguard de Sant Andreu de Llavaneres i L'Hostal de Sant Salvador de la Vall de Bianya.

Comenta aquest article