Esports

El Cambrils guanya amb remuntada, l'Oleastrum empata a casa i el Vilafortuny s'endú el derbi contra el Marina

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Almacelles 2 - FC Cambrils 3

El Cambrils va treure una important i meritòria victòria al camp de l'Almacelles, després de remuntar un 2 a 0 en contra. L'inici de partit va ser molt complicat pel Cambrils, ja que en el minut 7 va arribar el primer gol de l'Almacelles i quatre minuts després arribava el segon, tots dos després de dues jugades a pilota parada. El Cambrils va anar millorant el seu joc, i va aconseguir retallar distàncies en el minut 23, amb un gol obra de Martorell. En la represa, l'equip cambrilenc va mostrar un joc molt millor, i en el minut 51 Feliu va fallar un penal que hauria significat l'empat a 2. No obstant, el Cambrils no va defallir i cap a les acaballes del partit, Feliu va posar la igualada en el marcador. A un minut del final, i quan l'empat ja semblava definitiu, el jugador del Cambrils Ferri va rematar de cap una excel·lent centrada i va col·locar el 2 a 3 en el marcador.
Amb aquesta victòria, el Cambrils se situa vuitè i la setmana vinent rebrà la visita de l'Alcarràs.

Oleastrum i Ametlla de Mar van empatar a 0 en el partit disputat ahir al matí al nou estadi cambrilenc de futbol

Primera Territorial


CF Oleastrum 0 - L'Ametlla de Mar 0

L'Oleastrum no va poder passar de l'empat a 0 contra l'Ametlla de Mar, després d'un partit molt disputat. Ambdós conjunts es van mostrar molt lluitadors i van gaudir de diferents ocasions de gol per encetar el marcador. No obstant, la falta de punteria de cara a la porteria va propiciar un empat sense gols i el repartiment de punts pels dos equips. Amb aquest empat a casa, l'Oleastrum  se situa 15è en la classificació, i la propera jornada es desplaçarà fins al camp del Reddis, que actualment és el tercer classificat del grup.

Imatge del derbi cambrilenc entre el Marina i el Vilafortuny

Tercera Territorial

Marina 2 - Vilafortuny 3

El derbi cambrilenc que va disputar-se aquest dissabte va ser força accidentat. En principi, estava previst iniciar el partit a les 18 hores de la tarda, però l'àrbitre va tenir una confusió amb el dia de l'encontre, pensant-se que era diumenge a les 18 hores en comptes de dissabte. Finalment, es va poder iniciar el partit cap a les 19.30 hores, tot i el fort vent que va bufar durant tota la jornada de dissabte.
Durant la primera part el domini va ser pel Marina, que va avançar-se en el marcador amb un gol obra d'Alberto. En la represa, el Vilafortuny va aconseguir empatar amb un gol de Piqué, i va avançar-se en el marcador amb un xut de Suli que va rebotar en un defensa i va introduir-se en la porteria. En el minut 45 de la segona part, el Marina va tornar a posar la igualada en el marcador amb un penal obra de Jordi, i dos minuts després –en el temps de descompte– David va marcar d'un fort xut de lluny, que donava els tres punts al Vilafortuny.
Amb aquesta victòria, el Vilafortuny queda sisè i el Marina desè a la classificació. La propera jornada, el Vilafortuny rebrà el Castellvell i el Marina es desplaçarà fins al camp del Montbrió.

Bàsquet

Sènior masculí

CB Cambrils 57 - CB La Selva "A" 64

El primer equip masculí del CB Cambrils no va poder vèncer aquest passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports, en el seu enfrontament contra el CB La Selva, un equip que actualment està situat en la segona posició del grup i que només ha perdut un partit. Els cambrilencs no van poder frenar el poderós rebot defensiu i ofensiu dels visitants, i aquest fet va suposar un handicap pels locals. Finalment, i després d'un partit molt disputat, els cambrilencs van caure derrotats per 7 punts de diferència.

Sènior femení

CB Cambrils 65 - CB Salou 44

Les jugadores cambrilenques van sumar aquest cap de setmana una important i còmoda victòria contra el Salou. L'equip sènior femení del CBC va saber dominar l'encontre i finalment va endur-se la victòria.

Hoquei

Capellades HC 3 - Cambrils CH 2

Aquest passat dissabte, el Cambrils CH va tenir contra les cordes al Capellades HC fins a tres minuts del final, però uns dos darrers minuts desafortunats del Cambrils van donar la victòria als locals, que en els darrers minuts de partit van capgirar el marcador.
Durant la primera part el Cambrils va saber controlar a tot un candidat a l’ascens, i es va arribar al descans amb el resultat d’1 a 1, amb gol de Joan Recasens “Romario” de penal pel Cambrils. La segona part va ser controlada pel Cambrils, que a 8 minuts de la represa es avançar al marcador, gràcies a una bona jugada i el gol de Xavier Caparrós “Capi”. Però el locals, en uns afortunats dos últims minuts de partit van capgirar el marcador, deixant el resultat en un definitiu 3 a 2.
Tot i aquesta nova derrota, el Cambrils es manté a la 8a posició de la classificació amb 13 punts, això sí, més a prop dels seus més immediats perseguidors. En el proper partit, el Cambrils CH té un altre difícil desplaçament a Andorra. Amb el partit de la pròxima jornada, el Cambrils haurà visitat la pista de tres dels quatre primers classificats.

Handbol

3a Catalana

Sènior masculí 3a Catalana
 
CH Cambrils 35 – H Sant Joan Despí 18
 
L'equip cambrilenc va aconseguir una còmoda victòria, en un partit que només va tenir història els deu primers minuts. Els locals van imposar el ritme ràpid que els caracteritza, i al descans la diferència ja arribava als 10 gols (19-9). En el segon temps es va mantenir la mateixa tònica i els cambrilencs van ampliar la renda, mentre els barcelonins seguien lluitant per evitar una derrota molt més contundent. Al final, el 35 a 18 del marcador va reflectir la clara superioritat dels cambrilencs, que d’aquesta forma tornen al segon lloc de la classificació, recuperant-se de la derrota encaixada la setmana passada a El Vendrell. El següent compromís serà dissabte vinent a la pista de l'Handbol Esplugues de Llobregat.


1a Catalana
 
Cadet Masculí

CH Cambrils 29 – H Sant Joan Despí 27
 
L'equip cadet va sumar aquest dissabte la setena victòria consecutiva, en un inici de campionat magnífic. Els cambrilencs, que rebien el tercer classificat, van imposar-se de nou. Aquest cop el partit va ser molt complicat i els visitants van demostrar que també tenen un bloc amb possibilitats, però una vegada més, la gran determinació dels cambrilencs va fer que els punts es quedessin a casa.
Després de set jornades l’equip és líder en solitari i la setmana vinent es desplaçarà fins a Sant Quirze del Vallès per intentar seguir en la bona línia.

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 3  – Morell F.S. 3

Els errors defensius i una altra vegada el poc encert de cara a porta dels jugadors del Mediterrani fan perdre 2 punts en l'últim minut del partit. Es fan ocasions però no acaben en gol. El proper partit el disputarà el dissabte 29 a Alforja que ara mateix és el líder de la competició.

Pel que fa a l'equip juvenil va aconseguir la segona victòria contra el Roquetes amb un 3 a 4.

Comenta aquest article