Societat

22 parelles celebren les Noces d'Or

Per Redacció

Imatge dels homenatjats al hall de l'ajuntament

L'homenatge a les parelles cambrilenques que aquest any celebren els 50 anys de casats es va dur a terme aquest dissabte. 22 parelles van participar en la festa que es va iniciar amb l'assistència a la missa de l'Ermita de la Mare de Déu del Camí. Seguidament es va dur a terme la recepció a l'Ajuntament on hi van participar la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria–, l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges, a més del regidor de Cultura i Esports –Joan Recasens–, la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell– i la regidora de CIU –Mercè Dalmau–.

Els homenatjats van rebre un obsequi i Maricel Llaveria va realitzar la lectura d'un poema dedicat a les parelles que celebraven les Noces d'Or. Posteriorment dos alumnes de l'Escola Municipal de Música van realitzar una breu actuació. La festa va continuar amb un dinar al restaurant El Dorado Playa.

Els matrimonis assistents van ser Josep Miquel Serra Jornet i Fina Vallès Serrno, Tomàs Pallarès Borràs i Lucía Rodríguez Nieto, Antonio Hernández Val i Encarnación Frías Navarro, Anton Bas Cabré i Concepció Sarrà Bardina, Pedro Vizcaíno Iglesia i Ana Maria Pérez Palacios, Antonio Carrasco Diago i Isabel Inarejos Torres, Manuel Samitier Martín i Pilar Martín Marín, Joan Gibert Pujals i Antonia Costa Rovira, Ramón Costa Anselmo i Elena Rovira Sans, Francisco Múrcia Capel i Maria del Carmen Cols Pujol, José Maria Recasens Miralles i Maria Rosa Bertran Gonzàlez, Antonio Mendoza Roig i Maria Mercè Roig, Lluís Mas Espolet i Eugènia Cabré Ortoneda, Antoni Llaveria Pastó i Adriana Casas Bueno, Miguel Gutiérrez Lucena i Carmen Lopez Cortés, Denis Jerome de Bloos i Vera Marguerite de Clerq, Josef Roeland i Maria José Verhoeven, Joan Ortoneda Cabré i Nuri Massagué Colom, José Copons Masalias i Victòria Pinen Cartaña, Joan Torné Benaiges i Pilar Domènech Mora, Salvador Sarrà Recasens i Maria Dolors Moretó Castella, Juan Anton Rojals i Antonia Viñas Safont, Mario Rovira Cavallés i Elena Vives López.

Comenta aquest article