Cultura

La cambrilenca Bibiana Balagué realitza una demostració de bodypainting al Centre d’Art Cal Massó de Reus

Per Redacció

Bibiana Balagué realitzant la demostració de bodypainting
Bibiana Balagué realitzant la demostració de bodypainting

El passat dissabte 22 de novembre, entre les 17 i les 20 hores, el Centre d’'Art Cal Massó de Reus va acollir una Mostra de BodyArt a càrrec de la cambrilenca Bibiana Balagué.

En aquesta ocasió el bodypainting es va realitzar de mig cos, utilitzant la tècnica d'aiguacolor i es van utilitzar colors complementaris com són la gamma de tons blaus i taronges per aconseguir un millor contrast com a resultat. El maquillatge va ser una fantasia adaptada a la bellesa del cos femení, respectant els seus volums i corbes. La tècnica utilitzada va ser de traçades i difuminats integrant els colors i ressaltant els volums aplicant punts de llum. Cal destacar la combinació de taronja i blau tant en el maquillatge corporal, com en l'estilisme que completava el bodyart. Podem dir que és una obra d'art on el suport és el cos humà, en aquest cas, la jove model va ser Anna Salomó, de Reus. Aquesta demostració de pintura sobre el cos es va realitzar davant d'un públic nombrós que, a més d'observar la tècnica de l'aiguacolor en directe, també van poder visionar l'evolució del maquillatge al llarg de la tarda a través d'una gran pantalla.

Trajectòria de Bibiana Balagué

Bibiana Balagué Ferraté, nascuda a Cambrils el 1977, va estudiar Estètica decorativa a l'IES Cal·lípolis de Tarragona i és Tècnic superior en Estètica i en caracterització de l'IES Salvador Seguí de Barcelona. Actualment, és professora d'imatge personal a l'IES Cal·lípolis de Tarragona. Ha treballat com a maquilladora d'espectacle de ball al Teatre Fortuny de Reus; ha realitzat cursos d'automaquillatge al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils i com a caracteritzadora en el rodatge de la pel·lícula "La Central", un thriller de terror de la Productora Eurocinefilms. 

Comenta aquest article