Societat

Alumnes de l'Escola d'Hoteleria participen en el projecte Comenius per potenciar l'ús de l'anglès entre estudiants de diferents països

Per Redacció



Imatge de grup dels alumnes participants en aquesta trobada
Del 8 al 15 de novembre, els alumnes de l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils van participar en el projecte Comenius "Edicom", que té com a objectiu potenciar l'ús de l'anglès entre estudiants de diferents països.

Les professores Marta Bonet, Susana Hernàndez i Lourdes Portella van ser les encarregades d'organitzar la visita de benvinguda als alumnes dels altres països participants, concretament provinents de l'Istituto di Istruzione Superiore L. Cambi - D. Serrani d'Ancona a Itàlia i el Geniko Lykeio Haidariou d'Atenes a Grècia.

Els alumnes es van allotjar amb diferents famílies dels alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, amb els quals es va desenvolupar un programa d'activitats: realitzant diferents tasques comunicatives a l'aula i visita a l'escola cambrilenca, visita a la Cooperativa Agrícola de Cambrils i al port pesquer, tour per Cambrils en trenet i també visites guiades a Tarragona, Barcelona i al celler Torres. Els alumnes estrangers també van poder realitzar un taller de castells a càrrec del professor Joan Bofarull.

A banda, una altra de les activitats que van realitzar va ser l'elaboració d'un dossier i d'una plana web relacionats amb l'estudi de diferents productes de la dieta mediterrània, les tradicions i costums dels països participants en aquest intercanvi.

Comenta aquest article