Societat

Cambrils i Salou participen en el Saló Bebés&Mamás de Madrid com a destinacions de turisme familiar

Per Redacció

Els Patronats de Turisme de Cambrils i Salou van participar el passat cap de setmana en la 9a edició del Salón Bebés&Mamás a Madrid.

Aquesta fira va acollir les darreres novetats en tots els àmbits relacionats amb la maternitat i la infància, tot combinant zones explicatives amb diferents àrees de serveis. L'estand de Turisme de Catalunya va reunir a totes les destinacions certificades de Turisme Familiar de Catalunya i va presentar, a més de les propostes de vacances de les diferents destinacions, una zona d'activitats per als més petits amb la realització de diferents tallers. La Costa Daurada va estar representada en el Saló pels municipis de Cambrils, Salou i Calafell, els únics certificats fins el moment per Turisme de Catalunya com a destinacions de turisme familiar.

Recordem que Salou va ser el primer municipi de Catalunya en aconseguir aquesta distinció l'any 2003, mentre que Cambrils es va certificar com a destinació turística l'any 2007, amb un important suport de l'empresariat turístic, d'oci i comercial del municipi.

Comenta aquest article