Cultura

El cinema Rambla acollirà avui al vespre la projecció del documental "Cambrils, paisatges urbans", de Revista Cambrils Audiovisuals

Per Redacció

Lluís Domingo va explicar alguns detalls del seu documental "ahir i avui d'un poble ferm" abans de la seva projecció

Avui, a 2/4 de 9 del vespre, i dins dels actes de la Festa Major de la Immaculada es projectarà al cinema municipal Rambla el documental "Cambrils, paisatges urbans", de Revista Cambrils Audiovisuals. El documental, de 51 minuts de durada, repassa la transformació urbanística de Cambrils els darrers 50 anys a través de vídeos i imatges d'arxiu a més de l'aportació de tres experts en urbanisme.

Aquest reportatge va ser editat en DVD i repartit als subscriptors de Revista Cambrils aquest passat estiu. La projecció d'avui al cinema Rambla serà una oportunitat única de veure el documental en pantalla de cinema. L'entrada és gratuïta.

"Ahir i avui d'un poble ferm"

El cinema municipal Rambla va acollir, ahir al vespre, la projecció del documental "Ahir i avui d'un poble ferm", de Lluís Domingo. Aquest treball audiovisual, realitzat l'any 1975, fa un repàs de la història de Cambrils i mostra imatges del Cambrils de fa 33 anys. En aquest treball de lluís Domingo també hi van participar Anton Martí en el muntatge, Anton Ortoneda posant la veu i la música i Josep Salceda confeccionant el text.

Comenta aquest article