Se celebra el tradicional Sopar de Nadal a lEscola dHoteleria i Turisme de Cambrils
Imatge del Sopar de Nadal que es va dur a terme ahir a l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils |
Ahir a la nit es va celebrar el tradicional Sopar de Nadal per a pares que organitza cada any lIES Escola dHoteleria i Turisme de Cambrils. Els 170 assistents van gaudir dun sopar de nadal organitzat, elaborat i servit pels seus fills i filles.
El sopar va constar de quatre aperitius, canapè de Torta del Casar, verduretes saltejades amb crema de gambes, salmó fumat amb fruita fresca i daus de bacallà amb confitura de tomaca i oliva, seguit duna crema de marisc, una orada al forn escaldada amb vinagre de xerès i cruixent de verdures, i un melós de vedella al vi negre i ceps amb patata Anna. El sopar va finalitzar amb un Tronc de Sant Silvestre flamejat i torrons de la mateixa escola.
El cicle dAnimació de lIES va preparar un parell de gags per amenitzar el còctel de benvinguda que van fer somriure més dun familiar. Al finalitzar el sopar, els alumnes dels cicles de Cuina, Pastisseria, Sala, Allotjament i Restauració participants van rebre la felicitació dels assistents.