El restaurant cambrilenc Can Bosch és premiat en el segon concurs Cartavi a les millors cartes de vins
Montserrat Costa, Joan Bosch i Manel Subirà sommelier del restaurant al celler del restaurant en una imatge presa el novembre de 2007 |
Concurs Cartavi a les millors cartes de vins
En aquesta edició, els guardonats del concurs Cartavi que pretén incrementar la presència dels vins catalans a les cartes van ser: el restaurant La Grava del Morell, que va rebre el primer premi en la categoria de preu mitjà de 50 a 80 euros; el restaurant Can Bosch de Cambrils, que va rebre el tercer premi en la categoria de preu mitjà de 50 a 80 euros; el restaurant El Celler de l'Aspic, que va rebre el primer premi en la categoria de preu mitjà entre 30 i 49 euros, i l'Hostal Sport de Falset, que va rebre el segon premi en la categoria de preu mitjà entre 30 i 49 euros. D'altra banda, es va atorgar la Medalla del Turisme a Joan Vilà de Tui Travel PLC de Salou, Josep Martorell del càmping Caravaning Park Playa Barà de Roda de Berà i el Diploma Turístic al Molí del Mallol de Montblanc. Recordem que el restaurant cambrilenc Can Bosch ja va obtenir el tercer premi en la primera edició d'aquest concurs, el novembre de l'any passat.
En aquesta edició, Cartavi ha premiat gairebé 60 restaurants de tot Catalunya d'un total de 450 que s'hi van presentar, un nombre molt més elevat que en la primera edició de l'any passat. La novetat d'aquesta edició és que els premis s'han establert per quatre categories: una, per als restaurants amb un preu mitjà del cobert sense tenir en compte el vi de fins a 29 euros; una altra, de 30 a 49 euros; uan altra, de 50 a 80 euros, i una altra de més de 80 euros. Els premis es van lliurar el passat 24 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya en un acte presidit pel secretari general del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural Xavier Castella.