Societat

El restaurant cambrilenc Can Bosch és premiat en el segon concurs Cartavi a les millors cartes de vins

Per Redacció



Montserrat Costa, Joan Bosch i Manel Subirà –sommelier del restaurant– al celler del restaurant en una imatge  presa el novembre de 2007
Ahir a la tarda es va oferir una recepció als premiats en la 23a edició dels Guardons Turisme de Catalunya i del segon concurs a la millor carta de vins Cartavi del Camp de Tarragona. L'acte va tenir lloc a la sala de juntes de la Delegació del Govern a Tarragona i va ser presidit pel delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona –Xavier Sabaté–, el director territorial d'Innovació, Universitats i Empresa –Àngel Xifré–, el director territorial d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural –Xavier Vicens– i el president i el secretari general de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme –Josep Martí i Francesc Vives–.

Concurs Cartavi a les millors cartes de vins

En aquesta edició, els guardonats del concurs Cartavi –que pretén incrementar la presència dels vins catalans a les cartes– van ser: el restaurant La Grava del Morell, que va rebre el primer premi en la categoria de preu mitjà de 50 a 80 euros; el restaurant Can Bosch de Cambrils, que va rebre el tercer premi en la categoria de preu mitjà de 50 a 80 euros; el restaurant El Celler de l'Aspic, que va rebre el primer premi en la categoria de preu mitjà entre 30 i 49 euros, i l'Hostal Sport de Falset, que va rebre el segon premi en la categoria de preu mitjà entre 30 i 49 euros. D'altra banda, es va atorgar la Medalla del Turisme a Joan Vilà de Tui Travel PLC de Salou, Josep Martorell del càmping Caravaning Park Playa Barà de Roda de Berà i el Diploma Turístic al Molí del Mallol de Montblanc. Recordem que el restaurant cambrilenc Can Bosch ja va obtenir el tercer premi en la primera edició d'aquest concurs, el novembre de l'any passat.

En aquesta edició, Cartavi ha premiat gairebé 60 restaurants de tot Catalunya d'un total de 450 que s'hi van presentar, un nombre molt més elevat que en la primera edició de l'any passat. La novetat d'aquesta edició és que els premis s'han establert per quatre categories: una, per als restaurants amb un preu mitjà del cobert sense tenir en compte el vi de fins a 29 euros; una altra, de 30 a 49 euros; uan altra, de 50 a 80 euros, i una altra de més de 80 euros. Els premis es van lliurar el passat 24 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya en un acte presidit pel secretari general del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural –Xavier Castella–.

Comenta aquest article