Destacades victòries del FC Cambrils, el Marina, el Vilafortuny i el Cambrils Club d'Hoquei

El Cambrils es va imposar al Sants, fins ahir el segon classificat de la categoria

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Sants 0

Important victòria del Cambrils en el segon partit consecutiu a casa que el col·loca, amb 22 punts, a la zona central de la classificació. Els dos gols del Cambrils van venir a la primera part. Primer va marcar Martí al minut 14 i després, era Feliu, al minut 29, qui marcava el segon gol per als locals. A la segona part el Sants va apretar força i va disposar de dos penaltis que no va saber transformar.
La propera jornada el Cambrils jugarà al camp de l'Horta.

Primera Territorial

Deltebre 3 - CF Oleastrum 0

Nova derrota de l'Oleastrum que el situa en la cua de la classificació. La derrota, en aquest cas, es va produir al camp del Deltebre, un equip que fins ahir estava empatat a punts amb l'equip cambrilenc. L'Oleastrum va encaixar el primer gol al minut 6 de partit i no va saber reaccionar. Els altres dos gols del Deltebre van venir als minuts 35 i 70 de partit.
El proper partit l'Oleastrum el disputarà a casa davant l'Hospitalet.

Imatge del partit disputat el dissabte a la tarda al nou camp de futbol municipal entre el Marina i el Vandellós

Tercera Territorial

Marina 2 - Vandellòs 1

Victòria del Marina davant el Vandellòs en un partit que va dominar clarament l'equip cambrilenc. El primer gol va arribar poc abans de la mitja part amb una volea de Hugo. A la segona part el Marina va aconseguir el segon gol mitjançant Gerard. Als darrers moments del partit el Vandellòs va aconseguir el seu gol.
La propera jornada el Marina jugarà al camp del Salou.

Porrera 2 – Vilafortuny 6

Tot i que en la primera part del partit els cambrilencs van tenir opcions de sentenciar el partit, va finalitzar amb un 2 a 2, el primer gol del Vilafortuny va ser marcat per Hugo i el segon per Damián. Va ser en la segona part quan l’equip es va habituar a les dimenions del camp, més petit del que estan acostumats, i van marcar els quatre últims gols. Tot i això en la segona part el Porrera també va tenir dues o tres opions de gol. El tercer gol el va fer Piqué, el quart Fontfreda, el cinquè va repetir Daminán i el sisé va anar a càrrec d’Azdin.
El proper partit es jugarà l’11 de gener, deprés de les vacances de Nadal i serà a casa contra l’Almoster.

CE Gelida 89 – CB Cambrils 75

Nova derrota consecutiva del Sènior A CB Cambrils. Els cambrilencs amb baixes significatives i tocats moralment van perdre davant del tercer classificat el qual va aconseguir que tots els quarts li fossin favorables, sobretot el tercer quart on els locals van aconseguir onze punt d'avantatge.

Hoquei

CP Monjos 4 - Cambrils CH 5

Dissabte el Cambrils CH es va desplaçar a la pista del CP Monjos, líder de la categoria, per disputar l'últim partit del 2008. Un difícil compromís atès els resultats negatius del Cambrils en les darreres jornades. La dificultat a priori de l'enfrontament es va traduir en un plantejament molt seriós per part del Cambrils, que es va avançar al marcador només començar el partit amb un gol de Jordi Franch. La resposta dels locals no es va fer esperar, i en tan sols un minut va anotar dos gols. Semblava que aquesta circumstància deixaria tocat al Cambrils, però va ser tot el contrari, els va esperonar, i al minut 14‚ un
gol de Joan Muñoz va fer pujar l‚ empat a 2, però abans d'arribar el descans els locals es van avançar novament, deixant el marcador en un ajustat 3-2.
La segona part va ser clarament favorable al Cambrils, que en els primers 12 minuts va anotar 3 gols, primer Carles Veciana, i després Xavi Caparrós "Capi" per partida doble, fet que va enfonsar als locals que no van saber reaccionar fins a 3 minuts del final en que van anotar el 4-5 en que va
finalitzar el partit. Amb aquesta victòria el Cambrils es situa a la zona central de la
classificació amb 16 punts i un partit menys.

Amb motiu de les festes de Nadal, la competició no es reprèn fins el cap de setmana del 10/11 de gener, quan el Cambrils CH visitarà la pista del CP Masquefa.