Informació general

S'obre la circulació a la nova rotonda entre els carrers de Jaume Ferran i Moragas i Barret

Per Redacció

Aspecte de la zona de la nova rotonda ahir al matí

Fa dues setmanes es va obrir la circulació a la nova rotonda construïda en l'encreuament entre el carrer de Jaume Ferran i el carrer de Francesc Moragas i Barret –al barri de la Parellada–, a l'alçada del pont situat sobre el barranc de la Verge del Camí. Aquest és un dels principals punts de sortida de vehicles cap a la carretera de Montbrió i l'autopista, així com dels vehicles que accedeixen al nucli urbà des d'aquestes vies.

Les obres es van iniciar el passat mes de juny i han inclòs dues fases. Una d'aquestes ha consistit en la realització de diferents treballs dins del barranc de la Verge del Camí, en un tram proper al pont. Aquest espai s'ha netejat, s'ha eixamplat i s'hi han realitzat algunes reparacions al pont. El projecte també ha inclòs l'ampliació de les voreres a banda i banda del pont, així com la instal·lació de nou enllumenat en la zona.

Mentre han durat les obres de construcció de la rotonda, només va estar habilitat un carril d'entrada al barri des de la carretera de Montbrió.

Comenta aquest article