Informació general

"Si hem de deixar el futur de Cambrils en mans dels deu o onze que governen, anem bé"

Per Redacció

Els tres grups de l'oposició de l'Ajuntament de Cambrils –PLIC, CiU i PP– van emetre ahir un comunicat conjunt en resposta a les declaracions realitzades per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– i el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cambrils –Daniel Pallejà– al Diari de Tarragona sobre les al·legacions presentades per l'oposició contra el projecte de l'ARE.

"L'alcalde no recorda el Reglament Orgànic Municipal redactat a la seva mida ni els drets que tenen els regidors de demanar la celebració d'un ple extraordinari, quan afirma que no n'hi haurà cap per a debatre sobre l'ARE"

En aquests comunicat, les tres formacions polítiques manifesten que: "els tres partits de l'oposició de l'Ajuntament de Cambrils van presentar el passat 19 de desembre i de manera individual les corresponents al·legacions a l'ARE Cambrils al Departament de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya"; "que les al·legacions presentades pels tres partits van ser segellades al registre d'aquesta seu territorial";  "que el senyor Pallejà falseja la veritat, en un nou intent de desprestigiar l'oposició, quan manifesta que entre les al·legacions presentades no hi ha les dels tres partits de l'oposició"; "que si el senyor Pallejà disposa d'un CD del Departament de Política Territorial que no inclou les al·legacions de la PLIC, CiU i el PP vol dir que, o va demanar el CD abans d'acabar el termini de presentació de les al·legacions o que, intencionadament, ha ocultat les dades corresponents a aquestes al·legacions de l'oposició"; "que l'alcalde de Cambrils no recorda el Reglament Orgànic Municipal (ROM) redactat a la seva mida ni els drets que tenen els regidors de demanar la celebració d'un ple extraordinari, quan afirma que no n'hi haurà cap per a debatre sobre l'ARE de Cambrils. Com a oposició demanarem aquest ple que s'haurà de celebrar a l'haver-hi el quòrum necessari que marca el ROM".

"L'oposició de Cambrils segueix dient 'NO' a l'ARE i estarà sempre al costat del que digui la majoria del poble. Com diria el propi alcalde: 'Si hem de deixar el futur de Cambrils en mans dels deu o onze que governen, anem bé"

En aquest comunicat també si afegeixen tres punts més, que són els següents: "l'alcalde de Cambrils i el regidor d'Urbanisme fan oïdes sordes a les peticions de les associacions de veïns i dels tres partits de l'oposició, que representen quasi el 50 per cent dels ciutadans cambrilencs, de convocar un procés de participació ciutadana que permeti saber què en pensen els habitants de Cambrils sobre l'ARE. Aquest procés hauria de ser vinculant i decisiu enlloc de no existir per la manca de sensibilitat del nostre alcalde que vol imposar el seu criteri amb una actitud caciquista i dictatorial"; "l'alcalde de Cambrils diu que 'l’oposició sempre es posiciona al costat dels qui protesten'. Si l’Alcalde i el seu equip de govern féssin les coses bé no hi hauria tantes protestes. L'oposició 'SI' escolta a tothom i especialment als més desamparats per un govern que imposa enlloc de proposar, que governa a la força enlloc de gestionar en bé de tots". Finalment, el comunicat conjunt tanca puntualitzant que, "l'oposició de Cambrils segueix dient 'NO' a l'ARE i estarà sempre al costat del que digui la majoria del poble. Com diria el propi alcalde: 'Si hem de deixar el futur de Cambrils en mans dels deu o onze que governen, anem bé'".

Comenta aquest article