Informació general

L'informatiu multilingüe de Televisió de Cambrils és guardonat per la Diputació de Tarragona

Per Redacció

El programa informatiu de la televisió pública de Cambrils ha rebut l'accèssit al millor programa informatiu o de divulgació en la cinquena edició del Premi Diputació de Tarragona de Televisions Locals, convocat per la Diputació de Tarragona. El guanyador en aquesta categoria ha estat el treball "Fundació Topromi" de Canal Català i la dotació del premi –4.500 euros– es repartirà entre Canal Català –3.00o euros– i TV Cambrils –els 1.500 restants–. D'altra banda, "La Cara C" de Canal Reus Televisió s'ha endut el premi en la modalitat de programa d’entreteniment, magazine o de ficció de producció pròpia.

A més, l'organisme també convoca el Premi Diputació de Tarragona a la Creativitat Audiovisual, dirigit a estudiants i llicenciats en Periodisme o Comunicació Audiovisual, que  en aquesta edició ha estat concedit a David Fernández Cárdenas pel seu treball "La vila closa d’Altafulla" i té una dotació econòmica de 2.000 euros. D'altra banda, Ricard Latorre Luna ha obtingut un accèssit per "Ambaixadors d’un poble oblidat", premiat amb 1.000 euros.

Recordem que aquests premis, que han arribat a la cinquena edició, han substituït els antics premis de comunicació en què es reconeixia també la tasca de la premsa escrita de la demarcació, amb diversos premis, com el Ventura Gassol.
L'acte de lliurament dels premis es realitzarà el primer trimestre de 2009, coincidint amb la trobada que la Diputació realitza anualment amb els mitjans de comunicació local i comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Durant l’acte, la Diputació concedeix també les subvencions anuals a la premsa local i comarcal i a les emissores municipals de la demarcació que s’hagin acollit a les bases que es publiquen anualment.

Comenta aquest article